Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 25

Lietuvos muzikos padangėje – naujas repo duetas: „Mad Money and Segreto“

Lietuvos muzikos padangėje nuskambėjo naujas vardas –Segreto. Po šiuo pseudonimu slepiasi profesionalus didžėjus, savo tapatybę bent kol kas siekiantis laikyti paslaptyje. Žmonės.lt skaitytojams muzikantas nusprendė parodyti trumpą prisistatymo klipą, kuriame nusifilmavo kartu su atlikėju Mad Money. Netrukus jiedu pristatys ir dainą.
Segreto
Segreto / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Anot Segreto komandos, tai – ambicingas projektas, juo siekiama parodyti įdomų ir nenuspėjamą personažą, kuris ilgainiui gali kisti ir evoliucionuoti. „Tai projektas, kurio eigoje norima parodyti ne tik standartinį muzikinį amplua, bet pateikti tai kokybiškai, o kartais ir sarkastiškai. Kuomet visa komanda pradėjo dirbti su Segreto, vienbalsiai buvo nuspręsta, kad nors „nežinomasis“ slėpsis po kauke, jis turi būti labai tikras, kad ir ką bedarytų“, – apie atlikėją rašoma pranešime spaudai.

Pažadame dozę juoko, ašarų, pykčio, neapykantos, sarkazmo ir tikimės geros muzikos. 

Kol kas nežinia, kas slepiasi po Segreto pseudonimu – atskleidžiama tik tai, kad šis didžėjus plokšteles suka jau ne vieną dešimtmetį. „Jis nori spjauti į veidą tiems, kurie galvoja, kad norint būti šios specialybės atstovu, užtenka užlipus ant scenos leisti dainas ir spaudinėti keletą mygtukų“, – rašoma pranešime. Segreto juokiasi iš tų, kurie scenoje neturi, ką parodyti, ir demonstruoja vien rinkodaros sprendimus.

Ką reiškia pseudonimas Segreto? Itališkai šis žodis reiškia „nežinomas“. Padėti būti pastebėtam Segreto nutarė reperis Mad Money. Savo duetą jiedu pavadino neįmantriai: „Mad Money and Segreto“.

„Pažadame dozę juoko, ašarų, pykčio, neapykantos, sarkazmo ir tikimės geros muzikos. Juk vieni mylės, o kiti nekęs, ir tai tik dar viena dulkė Lietuvos šou verslo pasaulyje, kuria, mes tikimės, pasprings ne vienas“, – sako atlikėjai.

Šiuo metu Mad Money and Segreto aktyviai dirba įrašų studijoje, kur baigia kurti naująjį savo kūrinį. Radijo stotims dainą duetas pasiūlys dar šią savaitę. O Žmonės.lt skaitytojams nusprendė parodyti prisistatymo siužetą: kviečia susipažinti iš anksto. 

VIDEO: Mad Money & Segreto

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius