Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 30

Lietuvos popscenoje debiutuojanti grupė „Sample“ pristato atostogų įkvėptą dainą „Vasara nelaukia“

Atėjus vasarai vieni planuoja atostogas, o kiti priešingai, kimba į darbus, kad tiems, kurie atostogauja, netrūktų gaivių vasariškų nuotykių, – juokauja naujosios grupės „Sample“ atlikėjų trijulė, taip apibūdindami debiutinę savo grupės dainą „Vasara nelaukia“.
Grupė „Sample“
Grupė „Sample“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Vasara Muzika

Muzikos grupė „Sample“ Lietuvos padangėse susikūrė vasarai prasidėjus, iš karto po sėkmingų pasirodymų garsiajame TV3 projekte „Chorų karai“. Grupės lyderis Laurynas Jonušas, muzikinę solo karjerą pradėjęs vos šešerių, teigė, kad už drąsą pagaliau ryžtis dainuoti visiems yra dėkingas „Magnit“ grupės merginoms, su kuriomis turėjo galimybę pasirodyti ne vienoje Lietuvos scenoje. 

Sėkmė Lauryną lydėjo ir tada, kai sutiko gražiąją grupės narę modelį Justę Gaižauskaitę, kuri didelėje scenoje taip pat ne naujokė: savo dainavimo karjerą viešai pradėjusi „Vaikų Eurovizijos“ nacionaliniame ture, tęsė ją  ir „Chorų Karų“ projekte, o šiuo metu dalyvauja „X faktoriuje“. Justė prasitarė, kad kartu su grupės vaikinais kuria savo pasirodymams išskirtinius šokių judesius – mat mergina kadaise profesionaliai užsiiminėjo ir sportinių šokių veikla. Dainininkė juokauja, kad iki pilno „visur dalyvavimo“ komplekto jai trūksta sudalyvauti tik „Mis Lietuva“ rinkimuose.

VIDEO: Sample - Vasara nelaukia

Trečiasis grupės narys – Tomas Melnikavičius, nuo vaikystės vienodai domėjęsis dviem dalykais – sportu ir muzika,  teigia, kad Laurynas kurdamas grupę, padėjo jam pagaliau apsispręsti kurį kelią pasirinkti. O pastarasis linksmai atkerta, kad kviesdamas Tomą ir apie tai pagalvojo: „turėsime išskirtinai gražiai sudėtą balsingą vaikiną grupėje“. Tomas yra buvęs garsios Šiaulių vokalo studijos „Rokoko“ narys, kuri atskleidė ne vieno Lietuvos atlikėjo talentą.

Vasariškai nusiteikusi grupės „Sample“  trijulė kviečia visus mėgautis pagaliau prasidėjusia vasara  ir naujausia debiutine jų daina „Vasara nelaukia“, o „Sample“ ir toliau nesustodami ruošiasi debiutiniams savo grupės koncertams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius