Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 11 19

„Lilas ir Innomine“ 10-ojo gimtadienio proga kviečia į išskirtinį koncertą „2009x2019“

Gimtadienius švęsti svarbu, jubiliejus – būtina. Būtent tokį, dešimties metų jubiliejų artėjantį pavasarį, kovo 9 dieną, švęs „Lilas ir Innomine“. Hipopo duetas tiki, jog Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyksiantis koncertas „2009x2019“ bus įsimintiniausias kada nors jų surengtas pasirodymas.
„Lilas ir Innomine“
„Lilas ir Innomine“ / Vytauto Jašausko nuotr.

Atlikėjas išduoda, jog tai bus ilgiausias kada nors rengtas grupės koncertas, mat vietą jame atras ne tik dažnai grojami, bet ir senesni kūriniai, kurie retai būna įtraukiami į koncertines programas, arba į jas niekada net nebuvo patekę.

„Norim gerai atšvęsti, prisiminti, padėkoti, išsibučiuoti ir šviežiai pradėti naują dešimtį, – pasakoja Rolandas Venckys-Innomine. – Ne tik sugroti dainas, bet ir atnešti į šį koncertą kuo daugiau už jų slypinčių istorijų, nuotykių, įvykių, džiaugsmų ir vargų, viską iš ko realiai susideda grupės veikla.“

Vytauto Jašausko nuotr./„Lilas ir Innomine“
Vytauto Jašausko nuotr./„Lilas ir Innomine“

Visas „Lilas ir Innomine” istorijas kovo 9-ąją papasakoti padės daugybė draugų bei bendražygių – ant scenos kartu pasirodys buvę grupės nariai, originaliai įrašuose dainavę vokalistai, groję instrumentalistai, grupės bei atlikėjai su kuriais kada nors buvo persipynę keliai.

Ypatingam koncertui grupė pasirinko ir ypatingą išplanavimą. Sceną jie nusprendė statyti „Žalgirio” arenos viduryje – tokiu būdu klausytojai galės būti arčiau, apsupti muzikantus iš visų pusių.
„Šio koncerto tikslas yra labai paprastas – kai kitą kartą mūsų paklaus apie įsimintiniausią pasirodymą, po šio tikimės nebedvejoti”, – sako Lilas.

Bilietų prekyba į „2009x2019“ prasideda lapkričio 19 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius