Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 21

Lilas ir Innomine neatsipalaiduoja: jau ruošia kalėdinę dovaną gerbėjams

Auksinis albumas ir net 3 auksiniai singlai, unikalūs ir sėkmingi koncertai didžiausiose Lietuvos arenose, dvi M.A.M.A apdovanojimų statulėlės, daugiau nei 35 milijonai perklausų youtube platformoje – reta grupė gali pasigirti tokiais darbo bei kūrybos įvertinimais. Tačiau Lilas ir Innomine nė nežada ilsėtis, tad toliau nuoširdžiai stengiasi dėl tų kurie vertina dueto muziką.
„Lilas ir Innomine“
„Lilas ir Innomine“ / Luko Šalnos nuotr.

Po Lilo ir Innomine sceniniais vardais besislepiantys Konstantinas ir Rolandas jau ruošiasi žiemos švenčių periodui, tad „pakuoja“ Kalėdinę dovaną savo klausytojams. Gruodžio 25-ąją, pirmąją Kalėdų dieną, vienoje populiariausių Kauno vietų, lofte „Gargaras“, vaikinai organizuoja pasirodymą laikinosios sostinės gyventojams bei svečiams.

Muzikantų nuomone, geriau turėti mažesnį kiekį koncertų, tačiau deramai pasiruošti ir jų metu įgyvendinti ypatingus kūrybinius užmanymus. Vien tokia dueto pozicija garantuoja šį sekmadienį „Gargare“ tvyrosiančią nepakartojamą atmosferą ir ilgam išliksiančius įspūdžius. Beje, būtų neteisinga nepaminėti dar vieno džiuginančio fakto: šiais metais grupė Lilas ir Innomine buvo įvertinti net keturiais auksiniais apdovanojimais – toks įvykis yra pirmas Lietuvos muzikinėje istorijoje.

VIDEO: Lilas ir Innomine - Tu Privalai Skambėt

Nors visuomenėje reikšmingi titulai milijonines peržiūras savo Youtube kanale skaičiuojantiems, kostiumus vilkintiems hiphopo atlikėjams yra išties svarbūs, tačiau vaikinai sako, jog įvertinimai skatina ne nosis užriesti, o tik labiau stengtis dėl klausytojų ir nepamesti savęs kartais klaidinančiame kūrybiniame kelyje.

Vienas iš Rolando ir Konstantino pastangų rezultatų – vos prieš keletą savaičių Vilniuje vykęs, abejingų nepalikęs grand pasirodymas „Nepadorus koncertas“. Itin kūrybiškais ir įvairiausiais techniniais sprendimais išpildyta koncepcija, primenanti vientisą filmą, gerbėjus lydėjo nuo pat įėjimo į didžiąją areną iki koncerto pabaigos.

Tiesa, ilgą laiko tarpą dėl šio išskirtinio pasirodymo dirbęs hiphop‘o duetas, įgyvendinęs vieną savo svajonių, atsipalaiduoti neplanuoja. Taigi, jau dabar pradeda intensyvų pasiruošimą šventiniam koncertui „Gargare“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius