Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 25

Linas Adomaitis: „Iš Klaipėdos tokios staigmenos nesitikėjau“

Šiais metais 20-mečio jubiliejinius koncertus rengiantis Linas Adomaitis prisipažįsta, kad pajūrio gyventojai jį gerokai nustebino: „Klaipėda viršijo visus lūkesčius. Nei aš, nei mano komanda nesitikėjome tokio ažiotažo.“
Linas Adomaitis
Linas Adomaitis / Dainiaus Ščiukos nuotr.

Panašu, kad Lino Adomaičio muzikos gerbėjų nereikia klausti „kur Naujus?“, nes aišku, kad jie bus dainininko jubiliejiniame koncerte Klaipėdoje. Vos prieš porą savaičių paskelbtas turas kaip reikiant įsismarkavo – į gruodžio 31-osios koncertą bilietų jau neįmanoma įsigyti.

„Mes apstulbę, kad po dviejų savaičių jau galime sakyti „Sold out“! Taip, Klaipėda šiame ture pademonstravo tempą, ir mūsų komanda sulaukė nemažai žmonių klausimų dėl papildomo koncerto uostamiestyje. Juokais ištariau – į mano 20-mečio turą pateks visi“, – šypsosi Linas ir oficialiai skelbia papildomą koncertą Klaipėdoje.

Dėl tokio žmonių susidomėjimo atlikėjas žada dar labiau pasistengti nustebinti klausytojus. Kaip pats Linas sako, ruošiamos briliantinės aranžuotės, o intensyvios repeticijos su styginių septetu ir su scenos kolegomis Inga Jankauskaite bei Pushu atskleis dar vieną Lino Adomaičio muzikinį veidą.

„Šventinį Naujųjų savaitgalį nepaliksime žmonių ant ledo – su komanda skelbiame papildomą koncertą Klaipėdoje gruodžio 30 dieną! Jis bus lygiai toks pat jaukus, nuoširdus, ypatingas, kaip ir kiti šio jubiliejinio turo koncertai“, – žada Linas Adomaitis.

Koncertai vyks:

20 d. KAUNAS VDU didžioji salė 19 val.
21 d. VILNIUS Kongresų rūmai 19 val.
30 d. KLAIPĖDA Dramos teatras 19 val. PAPILDOMAS
31 d. KLAIPĖDA Dramos teatras 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius