Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 07 18

„Loftas Fest“ scenoje – legendinis elektroninės muzikos atlikėjas DJ Hell

Rugsėjo 7–8 d. Vilniuje vyksiantis muzikos ir menų festivalis „Loftas Fest“ pristato pagrindinę šeštadienio nakties, rugsėjo 8-osios, žvaigždę – legendinį elektroninės muzikos atlikėją, „electroclash“ muzikos stiliaus pradininką DJ Hell iš Vokietijos.
DJ Hell
DJ Hell / „Loftas fest“ nuotr.

„Legendinis“ ne šiaip etiketė – vokietis DJ Hell prie didžėjaus pultų jau nuo 1983-ųjų. Karjeros pradžioje išbandęs daugybę muzikinių stilių (New Wave, Ska, Punk, Rockabilly, Hip hop, Disco ir daug kitų), galiausiai jis pasirinko elektroninę muziką. Ir su ja nuvertė kalnus. Būtent jam priskiriamas titulas žmogaus, atradusio „electroclash“ muzikos terminą.

VIDEO: DJ Hell Boiler Room Berlin DJ Set

Sunku išvardinti visus DJ Hell darbus ir veiklas. Galybė vinilų ir albumų, garso takeliai filmams ir parodoms. Madingas jis ne tik klubuose, bet ir ant mados podiumų. DJ Hell kūrė muziką „Hugo Boss“, Raf Simons, „Versace“ madų šou, pats bendradarbiavo kuriant kolekcijas tokiems mados prekės ženklams, kaip „Agent Provocateur“, „Wendy & Jim“, o 2014 m. netgi tapo Karl Lagerfeld modeliu.

Ne veltui 2003 m. „GQ“ žurnalas devyndarbį DJ Hell, kurio muzikinė geografija – nuo Berlyno iki Niujorko, išrinko metų žmogumi. Jo pasirodymas muzikos ir menų festivalyje „Loftas Fest“ taps pagrindine šeštadienio nakties vinimi.

Kartu su DJ Hell rugsėjo 8 d. menų fabriko „Loftas“ organizuojamame „Loftas Fest“ pasirodys ir prancūzų elektronikos žvaigždės „dOP“, vokiečių elektroninės muzikos atlikėjas Christian Löffler bei daug kitų atlikėjų ir grupių. Visi jie bus paskelbti netrukus.

Šiemet „Loftas Fest“ vyks rugsėjo 7–8 dienomis ir žada dvi dienas ir naktis muzikos, meno ir pramogų gausos. Nuo įdomiausių Lietuvos ir užsienio grupių koncertų iki meno performansų, tarptautinės gatvės meno galerijos po atviru dangumi, naktinio kino teatro, vinilų turgaus ir dar daug visko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius