Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 15

„Loftas“ kviečia į jubiliejinį 5-ąjį „Blitzrave“ gimtadienį su urbanistine legenda iš Paryžiaus

Buvusioje radijo imtuvų gamykloje įsikūręs menų fabrikas „Loftas“ šį pavasarį švęs „Blitzrave“ penkerių metų jubiliejų ir į reivo nakties kupiną gimtadienį kvies visus miesto klubinėtojus.
Francois X
Francois X / ZhukovoFoto nuotr.
Temos: 1 „Loftas“

„Blitzrave“ yra „Lofto“ vakarėlių serija, stipriai pasižyminti žmonių mase ir kokybišku reivu. Renginio organizatoriai tiki, kad gimtadienius švęsti reikia įspūdingai, todėl gegužės 3-sios naktį, nuotaiką kurstys garsus svečias iš Paryžiaus – Francois X.

Francois Xavier-Zoumenou, kitaip žinomas kaip Francois X yra DJ ir muzikantas iš Paryžiaus. Savo vietą elektroninės muzikos pasaulyje užkariavo kaip menininkas, jaučiantis aistrą šiltoms, žemiškoms ir dinamiškomis kompozicijoms.

VIDEO: Francois X - Rachael [DM3D017]

Didžėjaus kūryba nukelia į neužmirštamą ekstazės būseną, kur ausis paliečia klasikiniai ir laiko užmiršti perlai – muzika nuo 90-ųjų „Nu Groove“ eros iki negailestingo Čikagos techno žanro, kurie kiekvieną panardina į futuristinę nuotykių istoriją.

ZhukovoFoto nuotr./Francois X
ZhukovoFoto nuotr./Francois X

Francois meilė techno muzikai atnešė jam pripažinimą ir išskirtinumą, o Francois X vardas tapo gerai žinomas tokiems populiariausiems tarptautiniams festivaliams kaip: „Melt Festival“, „Audioriver“ ar „Nuits Sonores“.

Melodingus tačiau energijos kupinus ritmus kuriantis didžėjus į savo pasiekimų sąrašą neabejotinai galėtų įsitraukti ir „Concrete“ bei „Drugstore“ naktinius klubus, kuriuose šokdino mases žmonių. Francois X taip pat ne kartą grojo „Berghain“ ir „Panorama Bar“ klubuose, kurie garsėja dėl ilgiausiai trunkančių reivų.

ZhukovoFoto nuotr./Francois X
ZhukovoFoto nuotr./Francois X

„Blitzrave“ penktajame gimtadienyje veiksmo netrūks, nes savo palaikymą iš Lietuvos suteiks gerai reiveriams pažįstamas, tamsiosios elektronikos kūrėjas – Alex Krell.

VIDEO: Alex Krell - Knocturne

Ilsėtis neleis „Lizdo“ klubo savininkas bei didžėjus Pakas, kuris suks geriausią savo elektroninės muzikos selekciją.

Na, o vakarėlį uždarys tikras reivo maestro – Jogaila. Gerai pažįstamas didžėjus, kuris ne kartą grojęs „Blitzrave“ vakarėlių serijose užsitarnavo pripažinimą iš šokių ištroškusių miesto klubinėtojų.

Jubiliejinė ir reivo prisotinta naktis gegužės 3 dieną, penktadienį, menų fabrike „Loftas“, Švitrigailos g. 29, Vilniuje.

ZhukovoFoto nuotr./Francois X
ZhukovoFoto nuotr./Francois X

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius