Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 03

„Loftas“ skelbia grupės „Fink“ bilietų prekybą: išankstiniai buvo iššluoti vos per kelias valandas

Rugsėjo 30 d. į Vilniaus menų fabriką „Loftas“ grįžtanti britų muzikos grupė „Fink“ džiaugiasi Lietuvos gerbėjų dėmesiu. Trečiadienį, vos paskelbus išankstinių bilietų prekybą, šie buvo išpirkti vos per kelias valandas. Nors išankstinių bilietų jau nebėra, šiandien, vasario 3-ąją, prasideda oficiali bilietų prekyba į „Fink“ koncertą.
„Fink“
„Fink“ / Asmeninio albumo nuotr.

Populiari britų grupė „Fink“, maišanti elektronikos, bliuzo, R&B ir folk muzikos stilius, Vilniuje lankysis nebe pirmą kartą. Prieš porą metų britų kolektyvas jau grojo „Lofte“, ten surengęs pirmąjį savo pasirodymą ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse. Tąkart populiariumu Lietuvoje grupė taip pat nenusivylė – visi bilietai buvo išpirkti gerokai prieš koncertą, o „Lofto“ sienos tiesiog linko nuo gerbėjų gausos.

Vos nulipę nuo scenos, „Fink“ vyrai neslėpė susižavėjimo lietuviais ir negailėjo pažadų, kad į Vilnių dar tikrai grįš. Šiemet jų padažai virs realybe.

Rugsėjo 30 d. „Lofte“ vyksiančiame koncerte „Fink“ grupė lietuviams pristatys naujausią, jau aštuntąjį albumą. Skelbiama, kad nekantriai gerbėjų visame pasaulyje laukiamas albumas dienos šviesą išvys šiemet, todėl lietuviai bus vieni pirmųjų grupės kūrinius išgirsiantys gyvai.

VIDEO: Fink - Looking Too Closely (Official Music Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius