Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2021 03 08

Lolita Zero moterims dovanoja vaizdo klipą: „Linkiu, kad niekada nestigtų skonio ir čiulpinukų“

„Moteriškumo įsikūnyjimu” save kukliai vadinanti klubinio judėjimo žvaigždė Lolita Zero kovo 8-ajai pernelyg didelės reikšmės neteikia. Tačiau sako, kad tai – gera proga pakalbėti apie „moteriškus reikaliukus”.
Lolita Zero
Lolita Zero / Asmeninio albumo nuotr.

„Tokią dieną moteris turėtų rankose laikyti ne cigaretę, o čiulpinuką, ką aš ir darau naujausios savo dainos „David” vaizdo klipe. Dievinu čiulpinukus. Mano mėgstamiausi – arbūzų skonio.

Linkiu visoms moterims, kad niekada nepristigtų gero skonio ir čiulpinukų. O tokią dieną norisi padovanoti ir kokį nors gražų dalyką. Tai dovanoju – klipą. Kartu linkiu, kad būtumėte drąsios, galinčios pastovėti už save ir mokėtumėte atsipalaiduoti, pasileisti plaukus. Kaip ir aš klipe”, – sako Lolita Zero, braukdama ranka per rožinį peruką.

Asmeninio albumo nuotr. /Lolita Zero
Asmeninio albumo nuotr. /Lolita Zero

Gaivališkas naktinio gyvenimo alsavimas Lolitos vaizdo klipe bloškia į tuos laikus, kai visos Europos ir ypač Berlyno reivo vakarėliai buvo ranka pasiekiami.

„Labai ilgiuosi pasaulinės techno sostinės – Berlyno „Berghain” klubo, po kurio aukštomis lubomis tilpdavo visos fantazijos. Ko gero, dar ilgai negalėsime ten pašokti. Todėl susikūriau klubo atmosferą savo klipe”, – sako šokių aikštelės karalienė.

Kaip ir garsiam Berlyno klubui, taip ir šiam klipui Lolita atsakingai puošėsi. Ji visada gerai jaučiasi vilkėdama aukso spalvos drabužius ar žėrinčiais kristalais nusėtas sukneles.

„Deimantai nėra geriausi merginų draugai, – jie yra geriausi Lolitos draugai. Deimantai ir Deividai, – juokdamasi patikslina Lolita Zero. – Bet žinote, į „Berghain” ateini žiauriai fancy išsipuošus, 3 ar daugiau valandų prastovėjusi prie durų, laukdama, kol tave įleis. O grįžti po 3 parų – sudėvėta, kaip Ivanauskas klipo pabaigoje!”

„David” priedainyje Lolita Zero įtaigiai kartoja: „rave, rock, pop, cock”. Tokį pagaulų tekstą tiktų šaukti pilnose diskotekose su tūkstančiais kitų šėliotojų. Bet šių patirčių dar teks palaukti.

Pastaruoju metu judėjimas tarp namų ūkių vis dar ribojamas, tad ir kovo 8-ąją Lolita praleis viena. Didelės gausos skambučių į duris žvaigždė nesitiki, tačiau palieka jas atviras kurjeriams, atvyksiantiems perduoti gėlių puokštes.

„Aš tiesiog dievinu gėles. Visas. O neužilgo planuoju išvykti į Tenerifę. Gal kas nors galėtų palaistyti mano tulpes?” – kilsteli antakį Lolita Zero.

Antakį ji dar ne sykį pakels ir „David” dainos vaizdo klipe, kurį pamatyti galima čia:

VIDEO: Lolita Zero - DAVID

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius