Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 11

M.A.M.A. 2012 vedėjai Giedrei Rusytei dizaineris Juozas Statkevičius kuria net 4 įvaizdžius

Penktadienį, 19 val. Kauno „Žalgirio“ areną sudrebins antrieji Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A.2012, dėl kurių modelis ir buvusi televizijos laidų vedėja Giedrė Rusytė specialiai atskrido iš Jungtinių Valstijų, kur šiuo metu gyvena. Jos pribloškiančiais įvaizdžiais apdovanojimų vakarą rūpinsis pats Juozas Statkevičius.
Giedrė Rusytė ir Justinas Jankevičius
Giedrė Rusytė ir Justinas Jankevičius / Dariaus Gražio nuotr.

Pakviesta vesti didžiausią metų renginį drauge su eterio chuliganais Jonu Nainiu ir Rolandu Mackevičiumi, Giedrė sutiko, nepaisydama, kad vėl teks skristi per Atlantą, nors vos per Kalėdas ji lankėsi Lietuvoje.

„M.A.M.A.2012 yra renginys, dėl kurio verta tai daryti”, – patikino Giedrė, jau atvykusi į Kauną ir dalyvaujanti apdovanojimų repeticijose drauge su patrakėliais kolegomis.

Pastarąjį kartą su M.A.M.A. vedėjų komanda ji susitiko gruodį – specialioje renginio fotosesijoje. „Prisijuokiau iki ašarų“, – sakė G.Rusytė. Ją pralinksminęs humoristas Justinas Jankevičius M.A.M.A. 2012 renginyje turės išskirtinį vaidmenį, o fotosesijos metu buvo tas, kuris padėjo susikurti atpalaiduojančią atmosferą.

Modelis nepaliovė šypsotis ir žvelgdama į savo neįprastus kostiumus iš jaunos dizainerės Janinos Zibirevos avangardinės kolekcijos „Another 60th“. „Investuoti į avangardinę madą yra rizikinga – negali parduoti kiaušinių ant galvos, nors kolegos sako – skambink Lady Gagai, nusipirks tavo šalmą“, – kvatojo G.Rusytę „crazy“ fotosesijai aprengusi Vilniaus dailės akademijos trečiakursė.

Penktadienį, didįjį M.A.M.A. apdovanojimų vakarą, G.Rusytė scenoje pasirodys vilkėdama lyderiaujančio šalies dizainerio Juozo Statkevičiaus kurtus kostiumus. „Labai nudžiugau išgirdusi, kad tokia proga galėsiu pasipuošti mūsų gerbiamo dizainerio drabužiais“, – sakė G.Rusytė.

Renginio vedėja atskleidė, kad kutiurjė jai jau parengė 4 skirtingus įvaizdžius. „Bus ir „glamūriniai“, ir įvairūs kiti kostiumai, netruks įdomių, netradicinių sprendimų, nebūsiu vien tik graži dama. Ar galima tikėtis ko nors superseksualaus? Na, žinoma! Juk tai – Juozas Statkevičius!“ – neleido abejoti G.Rusytė.

J.Statkevičiaus kostiumams neabejingos pasaulinio lygio garsenybės: Bjork, Naomi Watts, Nicole Richie, Svetlana Griaznova. Jo drabužius renkasi valstybių vadovai, karališkųjų šeimų atstovai. Praėjusiais metais M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijoje J.Statkevičius pasirūpino tituluotos gražuolės Jurgitos Jurkutės-Širvaitės įvaizdžiu. Daugelis pripažino, kad ji buvo įspūdingiausia vakaro žvaigždė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius