Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 26

Į M.A.M.A 2017 apdovanojimus atvyksta garsioji krepšininkų Ballų šeima

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks didžiausias muzikos ir pramogų pasaulio įvykis – apdovanojimai M.A.M.A 2017. Organizatorių teigimu, dėl šio renginio į Kauną atvyksta tūkstančiai žmonių ne tik iš kitų miestų, bet ir iš kitų valstybių. Tarp svečių – didžiausių užsienio muzikos ir žiniasklaidos kompanijų atstovai. Į renginį ketina atvykti ir amerikiečių Ballų šeimyna, kurios realybės šou žiūri milijonai žiūrovų visame pasaulyje.
LiAngelo ir LaMelo Ballai
LiAngelo ir LaMelo Ballai / „Instagram“ nuotr.

„Bilietų pardavimai rodo, kad Kauno „Žalgirio“ arenoje 52 procentai auditorijos bus žmonės, atvykę iš kitų Lietuvos miestų ar net kitų valstybių. Įdomu tai, kad vien iš Estijos į M.A.M.A apdovanojimus atvyksta beveik 200 žmonių. Šį renginį nori nušviesti ir Estijos žiniasklaida, – akreditavome žurnalistus iš lyderiaujančių estų naujienų portalų ir radijo stočių, – pasakojo M.A.M.A organizatoriai. – Didžiulis srautas žmonių šį vakarą atvyksta iš Vilniaus ir Klaipėdos. Įspėjame, kad bus transporto spūstys, todėl patariame išstudijuoti kelionės maršrutą ir išvykti anksčiau, kad „Žalgirio“ areną Kaune visi galėtų pasiekti patogiai ir laiku.“

Arenoje penktadienį susirinks Lietuvos scenos korifėjai, geriausi metų atlikėjai ir grupės, produktyviausi muzikos kūrėjai, žymiausi pramogų pasaulio veidai. Jų gretose veikiausiai bus galima sutikti ir pasaulyje didžiulį dėmesį pelniusią bei šiuo metu Lietuvoje reziduojančią amerikiečių Ballų šeimyną, apie kurią filmuojamas realybės šou.

„Scanpix“/AP nuotr./Ballai atvyko į Lietuvą. LaMelo Ballas ir LiAngelo Ballas.
„Scanpix“/AP nuotr./Ballai atvyko į Lietuvą. LaMelo Ballas ir LiAngelo Ballas.

„Vakar dvidešimties žmonių komanda buvo atvykusi į areną, apsižiūrėjo galimybes filmuoti mūsų šou epizodus, kuriuose dalyvautų Ballai. Taigi, šių metų M.A.M.A matys ir Amerika“, – sakė ceremonijos rengėjai.

VIP svečių apdovanojimuose bus ir daugiau: renginys sudomino leidybos monstrų „Sony Music“ ir „Universal Music Group“ atstovus. Kartu su Leono Somovo švedų grupe „Highly Sedated“ repeticijose apsilankė ir garsusis vadybininkas Williamas Eibas, dirbęs su Norah Jones ir bendradarbiavęs su Bobo Dylano kompanija Beverli Hilse.

„Highly Sedated“ šį vakarą pasirodys scenoje. Taip pat koncertuos „G&G Sindikatas“, Jazzu, Beatrich, „Skamp“, Mark Les ir Monique, „Man-go“, „The Station“, „Rondo“ ir daugelis kitų. Renginio vedėjai – Mantas Stonkus ir Mantas Katleris. M.A.M.A 2017 apdovanojimų tiesioginė transliacija – per TV3.

TAIP PAT SKAITYKITE: Martynas Tyla paaiškino, kurie svečiai gauna VIP kvietimus į M.A.M.A ceremoniją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius