-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 07 17

„M.A.M.A. 2017“: atlikėjai ir grupės raginami registruoti savo nuveiktus darbus

Kiekvienais metais vis tobulėjantys ir sugebantys nustebinti net visko mačiusius „M.A.M.A.“ muzikos apdovanojimai šiais metais pasiryžę ir toliau diegti naujoves bei kelti muzikos apdovanojimų lygį. Nuo pirmadienio Lietuvos atlikėjai ir grupės raginami registruoti savo nuveiktus darbus specialioje platformoje ir taip padėti organizatoriams susipažinti su jų veikla.
Igoris Kofas
Igoris Kofas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

2018 metų sausio 26 dieną vyksiantiems muzikos apdovanojimams „M.A.M.A. 2017“ organizatoriai jau dabar ruošiasi pilnu pajėgumu ir žada, kad šiais metais laukia nemažai naujovių.

„Muzikos apdovanojimai „M.A.M.A.“ kiekvienais metais tampa vis reikšmingesniu įvykiu ne tik Lietuvos muzikos pasauliui, tačiau ir patiems žmonėms. Dėl šios priežasties stengiamės kelti šių apdovanojimų lygį, priimti inovatyvius sprendimus ir priartėti prie to, ką matome tokiuose apdovanojimuose kaip „Grammy“, – atvirauja apdovanojimų organizatoriai.

Pasak organizatorių, apdovanojimai per 6-erių metų gyvavimo laikotarpį išties augo, modernėjo ir įgavo tokią formą, kurią atpažįsta daugelis lietuvių, o pats apdovanojimas tapo siekiamybe atlikėjams ir grupėms.

Siekiant, kad nominantus renkanti asociacija apie atlikėjus ir jų pasiekimus turėtų kuo daugiau informacijos, apdovanojimų tinklapyje muzikosapdovanojimai.lt įdiegė specialią platformą. Ši platforma suteikia galimybę atlikėjams pristatyti informaciją apie savo darbus bei pasiūlyti nominantus į visas apdovanojimų kategorijas.

„Mūsų tikslas – kuo objektyviau įvertinti galimus nominantus bei įtraukti pačius muzikantus į procesą, pristatant nuveiktus darbus per nominuojamą periodą. Tikimės, kad muzikantai bei jų vadybininkai aktyviai įsitrauks ir pateiks daug darbų bei informacijos, kuri vėliau padės lengviau įvertinti ir išrinkti verčiausius“, – teigia organizatoriai.

„M.A.M.A. 2017“ apdovanojimai įvyks 2018 m. sausio 26 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje, kur muzikantai bus apdovanoti už 2016 m. gruodžio 1 d. – 2017 m. lapkričio 30 d. laikotarpį nuveiktus darbus ir pasiekimus.

Bilietus į apdovanojimų ceremoniją jau dabar galima įsigyti bilietai.lt bilietų platinimo platformoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius