Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 04

M.A.M.A. ceremonijoje Leonas Somovas ir Jazzu atliks didžiausią savo naujo albumo hitą

Sausio 10-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje rinksis lietuviškos muzikos geriausieji. Trečią kartą rengiamoje muzikos apdovanojimų ceremonijoje M.A.M.A. pasirodys ir duetas, kuriam šių metų pabaiga iš tiesų yra auksinė. Leonas Somovas ir Justė Arlauskaitė – Jazzu lapkritį išleido albumą „Lees And Seas“, kurį patys vadina geriausiu savo karjeroje.
„Leon Somov & Jazzu“
„Leon Somov & Jazzu“ / Organizatorių nuotr.

Gerbėjai su tuo sutinka – albumas graibstomas ir koncertuose, ir elektroninėse muzikos parduotuvėse, kiekvienas dueto pasirodymas vyksta pilnutėlėse salėse, o lapkričio pradžioje teko skelbti papildomą albumo pristatymo renginį Vilniuje.

Žymiausio Lietuvos elektroninės muzikos dueto kolekcijoje yra ne tik MTV Europos apdovanojimas, bet ir ne viena M.A.M.A. statulėlė. Pernai daug kas įsiminė ašaras Jazzu akyse, kai atsiimdama statulėlę ji scenoje stovėjo kartu su savo mama.

Ką duetui atneš sausio 10-oji? Spėlioti lengviau bus jau šią savaitę, kai gruodžio 5-ąją bus atskleisti pretendentų į apdovanojimus penketukai. Leonas tikisi, kad jo ir Justės vardai jame tikrai bus.

„Gal ir nekuklu taip spėti, bet manau, kad šįmet su Juste įrašėme labai stiprų albumą. Tikiuosi, vienaip ar kitaip būsime pastebėti.Bet kuriuo atveju, M.A.M.A. ceremonijoje tikrai būsiu – dėl net kelių priežasčių. Mes su Juste ten koncertuosime, be to, iki šiol nesu atsiėmęs geriausio prodiuserio s tatulėlės, kuri man buvo skirta – per praėjusią ceremoniją buvau užsienyje. Gerai, kad Lietuvoje yra tokie apdovanojimai. Kūrėjui yra svarbu būti įvertintam. Kai atsirado M.A.M.A., prisikūrė daug visokių panašių alternatyvių apdovanojimų. Bet aš manau, kad geriau atrinkti artistai ir vienas geras šou“, – svarsto Leonas Somovas.

Įspūdingiausio metų vakaro nekantriai laukia ir Jazzu: „Aš į šiuos apdovanojimus žiūriu kaip į šventę, kuri po vienu stogu suburia muziką mylinčius žmones. Manau, tai labai reikalingas renginys, kuris skatina kūrėjus, atlikėjus bei šviečia Lietuvos žmones. Džiaugiuosi, kad šį kartą vėl ten grosime“, – sakė Justė. Jai ir Leonui tai bus antrasis pasirodymas M.A.M.A. scenoje – duetas ceremonijoje koncertavo 2012-aisiais, pirmajame M.A.M.A. renginyje.

Itin sėkmingą laikotarpį išgyvenantis duetas netampo gerbėjų už nosies ir jau dabar praskleidžia savo būsimo pasirodymo uždangą.

„Atliksime, kaip jau pastebėjau, visų mėgstamiausią dainą iš mūsų naujojo albumo – „Lower Than The Ground“. Visų kitų detalių išduoti nenorėčiau, tai juk turi būti staigmena, dovana klausytojui“, – šypsosi Justė.

Iki šiol dueto laimėti apdovanojimai saugomi jų namuose. „Specialaus altoriaus jiems nesu pasigaminęs. Prisipažinsiu – laikui bėgant apie statulėles pamirštu“, – juokiasi Leonas. „O mano laimėti apdovanojimai išdidžiai pūpso ant pianino“, – antrina Justė.

VIDEO: Leonas Somovas ir Jazzu – „Lower Than The Ground“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius