Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 17

Mamontovas kviečia ruoštis Gatvės muzikos dienai

„Nežinau kaip jūs, o aš jau labai pasiilgau Gatvės muzikos dienos, – viešą laišką išplatino šios tradicijos sumanytojas ir palaikytojas Andrius Mamontovas. – Jau nebekyla abejonių, kad Gatvės muzikos diena yra reikalinga ir visų laukiama šventė visoje Lietuvoje. Po truputį tai tampa gera tradicija, o gerų tradicijų paleisti ir praleisti negalima. Todėl jau ketvirtą kartą kviečiu visus, šių metų gegužės 1 dieną išeiti į savo miesto ar miestelio gatves ir pripildyti gražią pavasario dieną muzikos garsais.“
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kiekvieną pirmąjį gegužės šeštadienį visi, kas tik turi kokį muzikos instrumentą ir gali išgauti juo garsą ar triukšmą, kviečiami išeiti į savo miesto gatves ir groti. Dalyvauti gali visi. Nesvarbus nei grojančiųjų amžius, nei muzikos stilius, nei padėtis visuomenėje, nei profesionalumas, nei kiti subjektyvūs ar objektyvūs veiksniai.

Svarbiausia – pripildyti savo miestą muzikos garsais ir tapti to grojančio miesto dalimi. Tam nereikia nei scenų, nei specialių scenarijų ar programų.

„Be jokios abejonės, viskas, ką praeiviai įmes jums į kepurę, bus jūsų! – šypsosi A.Mamontovas. – Gatvės muzikos diena yra šventė, kurią mes, Lietuvos žmonės, dovanojame sau patys be jokių „iniciatyvų iš viršaus“.

Registracijawww.gatvesmuzika.lt puslapyje prasidės jau greitai (visi, kas norite pakliūti į specialų tai dienai ruošiamą muzikinį miesto žemėlapį, turėtumėte užsiregistruoti iki balandžio 28-os dienos).

Organizacinis komitetas taip pat kreipsis į visų Lietuvos miestų savivaldybes su prašymu sudaryti palankias sąlygas tą dieną grojantiems gatvėse.

Taip pat www.gatvesmuzika.lt ir www.myspace.com/gatvesmuzikosdiena rasite daug nuotraukų su puikiais ankstesnių metų Gatvės muzikos dienų momentais, o taip pat ir visus kontaktus norintiems tapti savanoriais, organizatorių pagalbininkais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius