Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 02 16

„Man-go“ pristato legendinės dainos „Pavasariniai žiedai“ naują versiją

Kiekvienas žmogus ar tauta turi istoriškai svarbių gyvavimo momentų. Grupės „Man-go“ merginos sveikina gerbėjus su istorine Lietuvai diena – atkurtos Lietuvos šimtmečiu. O tuo pačiu prisimena ir sau istoriškai svarbų momentą – kūrinį „Pavasariniai žiedai“.
„Man-go“
„Man-go“ / Lauros Kazlauskienės

Tai merginų grupei ypač svarbi ir daina. Su ja prasidėjo „Man-go“ karjera ir šį kūrinį žino absoliučiai visi grupės gerbėjai. Kaip neįsivaizduotume Gyčio Paškevičiaus be „Šiam pasauly“, „Pikaso“ be „Saulės“ ar Andriaus Mamontovo be „Laužo šviesos“, taip retas kuris įsivaizduotų ir grupę „Man-go“ be „Pavasarinių žiedų“.

Lygiai taip pat savęs be šios dainos neįsivaizduoja ir grupės merginos. 1998 m. nuskambėjęs kūrinys tapo grupės šuoliu į muzikinį pasaulį ir koncertuose atliekamas ligi šiol.

Kuriant kartu su naujosios kartos muzikos prodiuseriais kūrinys suskambo naujai. Naujojoje versijoje skamba Viktorijos, Rimos, Gabijos ir Justinos balsai.

VIDEO: MANGO - Pavasariniai žiedai 2018

Merginos iki šiol nostalgiškai prisimena prieš dvidešimtmetį filmuotą vaizdo klipą, skirtą šiai dainai.

Jame filmavosi tuomet dar tik studentai, o dabar jau žinomi aktoriai Leonardas Pobedonoscevas, Vytautas Rumšas (jaunesnysis) ir kiti. Klipo režisierius buvo Donatas Ulvydas.

„Ir mes tuomet buvome jaunos mergaitės. Iki šiol mename, kaip jaudinomės, žengdamos pirmuosius žingsnius muzikiniame pasaulyje. Tuomet singlas buvo išleistas audiokasetėje, kas šiuolaikiniam jaunimui galbūt jau yra nebepažįstama ir šią dainą jie atras iš naujo. Daina „Pavasariniai žiedai“ tikrai kelia daug prisiminimų“, – šypsojosi „Man-go“ merginos.

Vienintelis jubiliejinis „Man-go“ koncertas „Vėl kartu“ vyks spalio 20 d. Klaipėdos Švyturio arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius