-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 12 01

Mantvydui Čiupliui antrąkart teko pasitraukti iš „Lietuvos balso“: jį nokautavo Miglė ir Dagna

Trečiasis LNK projekto „Lietuvos balsas“ – Nokautai. Tai paskutinės dalyvių kovos prieš susirungiant finalinėse kautynėse dėl „Lietuvos balso“ titulo. Šeštadieninės laidos metu paaiškėjo, kam kelias projekte baigėsi. Bene skausmingiausią pralaimėjimą ringe patyrė antrąkart „Lietuvos balse“ dalyvaujantis Merūno Vitulskio mokinys Mantvydas Čiuplys – jį nokautavo Dagna Kondratavičiūtė ir Miglė Šidlauskaitė.
Mantvydas Čiuplys
Mantvydas Čiuplys / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Rock your body“ – šį Justino Timberlake'o kūrinį scenoje atliko M.Čiuplys ir liko ištikimas savo muzikiniam skoniui. Vaikino konkurentės pasirinko kitokio žanro dainas – M.Šidlauskaitė atliko „Every breath you take“, D.Kondratavičiūtė – „We found love“.

„Mantvydai, nepyk, bet jos dvi tave šįvakar pastatė į vietą“, – vos pasibagus M.Čiuplio pasirodymui nesusitvardžiusi komentuoti ėmė mokytoja Katažina Nemycko. Vaikino veidą puošusi šypsena pranyko it niekad nepasirodžiusi.

Savo komentarus dalyviams pateikė Donatas Montvydas. „Noriu pasveikinti Mantvydą, kuriam po dviejų pasirodymų buvo sunku išeiti į sceną, tačiau turiu būti atviras: manau, kad favoritės buvo Dagna ir Miglė“, – sakė dainininkas.

Kritiškas M.Čiupliui buvo ir Arūnas Valinskas: „Labai norisi, kad jums, vaikai, sektųsi. Mantvydai, tavo pasirinkta daina neatskleidė pretendento į „Lietuvos balso“ titulą, tad jei spręstume mes, į kitą etapą ateitų merginos.“

Visų trijų dainininkų mokytojas M.Vitulskis pagirti norėjo kiekvieną. „Esu be žodžių. Tai, ką šįvakar padarėte, buvo ypatinga. Mantvydai, kad ir ką apie tave sakytų, tu tobulėji – šis pasirodymas buvo geriausias iš visų šio stiliaus, kurį taip mėgsti, pasirodymų. Apie jus, merginos, net neturiu žodžių – sėdėjau ir mėgavausi. Jūs iššokote aukščiau bambos ir jums pavyko. Aš esu labai laimingas“, – sakė jis.

Vis dėlto atėjus metui paskelbti verdiktą M.Vitulskis nesistengė išsisukinėti. „Mantvydai, tu viską supranti. Tai buvo labai aukšta kartelė“, – sakė jis apgailėstaudamas. M.Čiupliui teko antrąkart palikti „Lietuvos balsą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius