Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 09

Marija Akelan pristato vasariška nuotaika trykštančią dainą apie oro balionus

„Apie šią ypatingą vasarą norisi kurti bei dainuoti“, – sako naują dainą „Oro balionai“ pristatanti atlikėja Marija Akelan.
Marija Akelan
Marija Akelan / Asmeninio albumo nuotr.

„Šią ilgai mūsų visų lauktą vasarą norisi linksmai švęsti ir apie ją kurti bei dainuoti. Žmonės išsiilgo tarpusavio bendravimo, laiko su artimaisiais, nuoširdžių šypsenų, apkabinimų ir nerūpestingo juoko. Pastaraisiais metais globalios pandemijos nubrėžti apribojimai itin ryškiai parodė kultūrinių ir dvasinių vertybių svarbą.

Tikras džiaugsmas, kad karantinas baigėsi ir šilti orai leidžia leisti daug laiko gryname ore su artimaisiais. Ryškūs oro balionai virš miesto – tai įspūdingas, džiaugsmo kupinas ir jau savotiška tradicija vilniečiams tapęs reginys. Pati asmeniškai šios pramogos nedrįstu išbandyti, tačiau kaip ir kiti žmonės, dažnai vakarais ateinu pasigrožėti į dangų kylančiais įvairiaspalviais oro balionais“, – pasakoja kūrėja.

„Mano naujoji dainą – apie empatija, nuoširdžius ir tikrus tarpusavio santykius. Nors meilė, pagarba, palaikymas, atjauta, rūpestis kitais žmonėmis - tai iš kartos į kartą perduodami kultūriniai pamatai, jų aktualumas per amžius išlieka svarbiausias.

Mane liūdina tai, kad nuolat skubančioje šiuolaikinėje visuomenėje propaguojamas vartotojiškumas. Aš manau, kad įsigalintis gyvenimas socialiniuose tinkluose paslepia realią tikrovę ir kartais pernelyg išaukština išorines vertybes, o juk tai skatina žmonių egocentriškumą, aplinkinių ignoravimą, paviršutinišką bendravimą.

Tačiau savo dukrai ir visai jos kartai linkiu geresnės ateities. Todėl mūsų šeimoje ir aplinkinių rate stengiamės ugdyti kitokius bendravimo įpročius. Sakoma, kad geriausias būdas mokyti vaikus – tai būti tinkamu pavyzdžiu patiems“, – šypsosi Marija.

VIDEO: Marija Akelan I Oro Balionai (Official video)

Daina „Oro balionai“ – jau trečioji iš būsimojo dainininkės albumo, kurį ji planuoja pristatyti pavasarį. Šiuo metu Marija intensyviai dirba studijoje prie įrašų. Į klausimus, koks bus naujasis albumas, dainininkė atsako:

„Kaip ir ankstesni mano išleisti įrašai, albumas išlaikys populiariosios instrumentinės elektroninės muzikos stilistiką, o esminė visų dainų ašis – išlikimo dvasingais žmonėmis svarba: meilė ir prioritetas artimam, dėmesingumas aplinkiniam pasauliui, ilgalaikių atvirų tarpusavio santykių puoselėjimas, šeimos branginimas bei saugojimas, mėgavimasis tikrąja akimirka ir tikri pojūčiai.

Aš nuoširdžiai mėgaujuosi naujojo albumo kūrimo procesu ir tikiuosi, kad man pavyks iki galo įgyvendinti šį savo norą. O kol kas klausytojams aš dovanoju šią naują dainą ir linkiu nepamirštamų vasaros įspūdžių bei spalvotų, kylančių į dangų kaip oro balionai svajonių!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius