Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2019 01 21

Marija Grabštaitė pristato dainą „Dance with me“: įvertinkite

Hito „Skanei“ atlikėja Marija Grabštaitė muzikos gerbėjams pristato dar vieną jų dėmesio itin vertą dainą „Dance with me“. Bendras jos ir prodiuserio Echoes (Gyčio Valicko) darbas ragina nepasiduoti provokacijoms, būti savimi bei prisiminti, kad šokis yra laisvė.
Marija Grabštaitė
Marija Grabštaitė / Gretos Kuliušaitės nuotr.

„Idėja sukurti būtent tokią dainą gimė visai netikėtai, kuomet reikiamu metu sutikau talentingą žmogų, išgirdusį ir pajautusį mano mintį bei viziją. Dance hall muzikos stilius man labai artimas. Tai vienas iš mano variklių, linija ir viena iš stipriausių spalvų mano muzikinėje karjeroje, kuri lydės ir ateityje“, – apie kūrybinį sumanymą pasakojo M.Grabštaitė.

Ji patikino – dainoje gausu asmeninių patyrimų, prisiminimų, emocijų bei išgyvenimų. Anot atlikėjos, jos visos dainos to sklidinos.

Gretos Kuliušaitės nuotr./Marija Grabštaitė
Gretos Kuliušaitės nuotr./Marija Grabštaitė

„Emocinės aistros, kurios taškosi, kuomet mes įsimylime ar skiriamės... Kuomet neatitinkame visuomenės standartų ir tampa sunku priimti save truputį kitokį, nei tikisi aplinkiniai… Ši daina ir esu AŠ. Šokis ir muzika mano gyvenime yra neatsiejami dalykai. „Dance with me“ – šokio, moteriškumo, seksualumo, savęs priėmimo ir drąsos spręsti laikas“, – kalbėjo atlikėja.

VIDEO: MAR!JA - DANCE WITH ME

M.Grabštaitė pasakojo, jog šūkis „šok su manimi“ ją tarsi buvo kartu visą gyvenimą. Tai tarsi raginimas judėti, keisti save ir pasaulį.

„Tai lydi mane nuo paauglystės. Niekuomet neatitikau jokių standartų, tad ir patyčių buvo nemažai. Bet… Šokis, muzika, meilė suvienija visus. Tai atneša daug daugiau džiaugsmo, pozityvo, bendravimo, tolerancijos. Tiesiog supranti ir pajauti, kad aplink yra be galo daug nuostabių žmonių, kurie juda ta pačia kryptimi, kuria ir myli gyvenimą“, – savo mintis dėstė pašnekovė.

Gretos Kuliušaitės nuotr./Marija Grabštaitė
Gretos Kuliušaitės nuotr./Marija Grabštaitė

Anot M.Grabštaitės, šokis yra stebuklas, nes per jį galima išlaisvinti savo emocijas – visą susikaupusi pyktį, džiaugsmą, meilę ar skausmą.
„Viską!!! Šokis – yra laisvė! Tad, let’t dance with me!“, – pakvietė atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius