-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 04 07

Markas Palubenka pristato albumo „Puzzleman“ anonsą

Šį mėnesį pagaliau ilgai lauktą albumą pristatantis dainininkas Markas Palubenka kviečia prieš ieškant albumo prekyboje, jį įvertinti patiems. „Tai yra trumpas anonsas, tarsi mažas žvilgtelėjimas į tai, kas slypi visame albume“, – pristatydamas albumo „Puzzleman“ anonsą sako Markas Palubenka.
Markas Palubenka
Markas Palubenka / Kęstučio Žilionio nuotr.

„Puzzleman“ yra antrasis studijinis albumas išleistas po trejų metų pertraukos. „Lietuviškai jį galima pavadinti dėlionžmogiu. Žmogumi, kuris yra sudėtas iš daugybės skirtingų detalių, reprezentuojančių žinojimą. Puzzleman neturi nei lyties, nei rasės, nei tautybės“, – idėją atskleidžia dainininkas. 

Tai personažas, kuriuo galime būti kiekvienas iš mūsų, jei tik panorėtume sužinoti viską. Pasak Marko, albume sudėtos devynios naujos dainos, įkvėptos gyvenimo ir susivedančios į vieną bendrą žinojimo istoriją. Visi tekstai ir muzika albumui sukurti paties Marko, o įrašyti bendradarbiaujant su Mantu Tamulioniu ir Jonu Mitašiūnu.

VIDEO: Who is Puzzleman?

Albumo pristatymą lydi ir įspūdingi pristatymo koncertai. „Albumas jau pristatytas Šiauliuose ir Klaipėdoje. Liko Kaunas, balandžio 10 dieną Romuvos kino teatre, ir Vilnius, balandžio 11 dieną Menų spaustuvėje“, – kviečia dainininkas. 

Pasak jo, į pasiruošimą koncertams investuota tikrai daug pastangų, tad likti abejingu bus sunku. Specialiai šiems pasirodymams Eglė Dambrauskaitė ir Sigita Budraitytė sukūrė išskirtinę scenografiją, o dizainerės Dovilė Cibulskaitė ir Ana Romanova – tris tarpusavyje susijusias koncerto dalis atskleisti padedančius kostiumus.

„Kaune „Puzzleman“ žybės visais solo pavidalais, o Vilniuje susirinkusieji išvys ir specialiai pasirodymui suburtą styginių kvartetą ir pučiamųjų trio, kurie padės atskleisti įvairiausias naujos programos spalvas“, – intriguoja Markas Palubenka.

Kęstučio Žilionio nuotr./Markas Palubenka
Kęstučio Žilionio nuotr./Markas Palubenka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius