Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 08

Martynas Levickis įkvėpimo artėjantiems koncertams ieškojo danguje

Akordeonisto Martyno Levickio pasirodymai nuolat stebina netikėtais bei drąsiais sprendimais. Unikalus atlikėjas, besiruošdamas gruodį vyksiančiam koncertiniam turui „365“, įkvėpimo sėmėsi debesyse atlikdamas sudėtingus akrobatinio skraidymo triukus.
Martynas Levickis
Martynas Levickis / Asmeninė nuotr.

Tarptautiniame Palangos oro uoste, padedamas profesionalaus akrobatinio skraidymo instruktoriaus Žilvino Lidžiaus, M.Levickis pakilo į pusantro kilometro aukštį ir virš debesų atliko tokius akrobatinius triukus kaip mirties kilpa, vertikalė ir „bačka“. Dažnai lėktuvu keliaujančiam Martynui tai buvo pirmas kartas, kai jis savo rankose laikė lėktuvo vairalazdę ir realiai valdė vienintelį Lietuvoje esantį akrobatinį lėktuvą „Ekstra 300“, su kuriuo buvo laimėtas pasaulio čempionatas.

Naują veiklą išbandęs M.Levickis atskleidė, kad jis talentingas ne tik muzikoje. Pasaulio akrobatinio skraidymo čempionate JAK-52 lėktuvų kategorijoje aukso medalį iškovojęs instruktorius Ž.Lidžius sako, kad Martynas buvo gabus mokinys, puikiai atlaikė skrydžio metu patiriamas apkrovas, greitai perprato sportinio lėktuvo valdymo subtilybes ir pats atliko sudėtingus triukus.

Asmeninė nuotr./Martynas Levickis
Asmeninė nuotr./Martynas Levickis
Asmeninė nuotr./Martynas Levickis
Asmeninė nuotr./Martynas Levickis

Po intensyvaus akrobatinio skrydžio M.Levickis jautėsi ne tik pasisėmęs įkvėpimo artėjančiam turui „365“, bet ir susirgęs nauja liga, pavadinimu akrobatinis skraidymas.

Kokių kūrybinių idėjų atlikėjas pasisėmė skrosdamas debesis, žiūrovai galės įvertinti jau visai netrukus. Gruodžio 21 d. koncertu Kauno „Žalgirio“ arenoje M. Levickis kartu su Vilniaus miesto ansambliu „Mikroorkéstra“ pradės šventinių koncertų ciklą Lietuvoje. Gruodžio 27 d. atlikėjas koncertuos „Cido“ arenoje, Panevėžyje, gruodžio 28 d. – „Švyturio“ arenoje, Klaipėdoje, gruodžio 29 d. – „Siemens“ arenoje, Vilniuje, turą vainikuos gruodžio 30 d. koncertu Šiaulių arenoje.

Naujausioje koncertinėje programoje skambės įspūdingieji Antonio Vivaldi ir Ástor Piazzolla ciklai „Metų laikai“. Danguje M.Levickį supo debesys, o koncertuose jį iš visų pusių sups publika – atlikėjas su savo komanda įsikurs arenos viduryje.

VIDEO: Martynas Levickis danguje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius