-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 10 31

Mažvaikėmis išvadintų scenos naujokių „Roxy Five“ debiutas: pirmoji daina ir ne itin malonus krikštas

Prieš savaitę Lietuvai prisistačiusi nauja penkių merginų grupė „Roxy Five“, kaip ir žadėjo, žiniasklaidai pristato pirmąją savo dainą. Singlas „Nesitrauksiu“ jau netrukus pradės skambėti radijo stotyse, o merginos jau džiaugiasi pirmąja dėmesio banga. Tiesa, jaunosios dainininkės sulaukė ne tik liaupsių.
Merginų grupė „Roxy Five“
Merginų grupė „Roxy Five“ / Asmeninio archyvo nuotr.

„Roxy Five“ – tai nauja balsingų merginų grupė, kurią sudaro penkios nuo vaikystės dainuojančios kaunietės – Emilė, Justė, Lauksvė, Eglė ir Evelina.

„Džiaugiamės, kad iš karto po oficialaus mūsų prisistatymo žiniasklaidoje galime pristatyti debiutinį savo singlą. „Nesitrauksiu“, – pasakoja 18-metė kolektyvo dainininkė Eglė, o jai pritaria kitos narės. – Pirmoji mūsų daina yra apie meilę. Apie ką daugiau galėtų būti merginų grupės daina. Tačiau ta meilė yra be atsako. Kelios narės yra tai patyrusios, taigi kūrinys mums labai aktualus.“

„Roxy Five“ narės neslepia, kad debiutinis singlas joms pačioms labai patinka, jos tiki, kad tai bus gera pradžia, siekiant mėgstamos paauglių grupės titulo. „Labai geras mūsų naujos dainos tekstas. Jis aktualus visiems jauniems žmonės, vartojamas paauglių žodynas“, – šypteli kaunietės.

Vos įrašytą debiutinį radijo singlą „Nesitrauksiu“ grupės narės pirmiausia parodė savo artimiesiems ir draugams. Kone visi sutartinai sakė, kad daina gali pretenduoti į paauglių metų dainos titulą. „Saviškiai gerai atsiliepė apie pirmą mūsų kūrinį. O tai mums svarbiausia“, – sako pramogų pasaulio debiutantės, dainuojančios daugiau nei dešimtmetį.

Asmeninio archyvo nuotr./Merginų grupė Roxy Five
Asmeninio archyvo nuotr./Merginų grupė „Roxy Five“

Ateikite, išgirskite, o tada kritikuokite

Tiesa, ne visus pradžiugino naujos merginų debiutas pramogų pasaulyje. Po to, kai praėjusią savaitę buvo išplatintas pranešimas apie „Roxy Five“, merginos susilaukė pačių įvairiausių komentarų apie save. Interneto portalų lankytojai ir gyrė, ir šaipėsi iš naujos panelių grupės. Tačiau mažvaikėmis išvadintos dainininkės neįsižeidė ir ašarų neliejo.

„Šiek tiek keista, kad atsirado žmonių, kurie sumalė mus į miltus net negirdėję nei mūsų balsų, nei dainų. Jie sprendė tik pagal mūsų nuotraukas. Tokiems pikčiurnoms norime pasakyti: „Ateikit į mūsų pasirodymą, išgirskite, o tada kritikuokite. Arba padainuokite geriau už mus“, – internautų kritiką atremia „Roxy Five“ narės.

Debiutinę „Roxy Five“ dainą rasite čia ir kviečiame įvertinti ją komentaruose:

VIDEO: Roxy 5 Nesitrauksiu 2012

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius