Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 10 14

Melua gerbėjams padovanojo trigubą bisą

„Koks romantiškas koncertas“, „Nuostabus vakaras“, „Seniai nebuvau tokiame subtiliame renginyje“ - tokiais įspūdžiais dalijosi žmonės po pirmadienio vakarą „Utenos“ pramogų arenoje vykusio dainininkės Katie Melua koncerto.
Katie Melua
Katie Melua / Oksanos Školnajos/15min.lt nuotr
Temos: 1 Katie Melua

K.Melua koncertą „apšildė“ Julija Ritčik ir grupė „4Fun“. „Mums didelė garbė būti čia“, - prisipažino J.Ritčik.

Iš Gruzijos kilusios atlikėjos koncerto klausėsi sausakimša salė. K.Melua pasirodymą pradėjo viena. Vieną dainą ji atliko pritardama sau gitara, kitą – fortepijonu. Vėliau prie dainininkės prisijungė grupės nariai.

Atlikėja susirinkusiems dovanojo tiek naujas, tiek jau žinomas dainas. Tačiau visi kūriniai skambėjo labai subtiliai ir nuoširdžiai. Nors koncerto erdvė nebuvo kamerinė, tačiau bene 3 tūkst. žmonių koncerto klausėsi itin susikaupę. Tik kai nuskambėdavo paskutinis kūrinio akordas, arenoje nugriaudavo ovacijų banga.

„Devynerių iš Gruzijos persikėliau gyventi į Didžiąją Britaniją. Tada nemaniau, kad būdama 24 metų jau būsiu išleidusi tris albumus ir mano atliekama muzika patiks žmonėms“, - nuoširdžiai kalbėjo K.Melua.

Dainininkė prisipažino mėgstanti žiūrėti siaubo filmus.

„Nuo vaikystės mėgstu žiūrėti siaubo filmus. Mėgstu patirti tą siaubo jausmą, aišku, ne realybėje, o žiūrėdama filmą. Manau, kad siaubo filmai patinka dar ir todėl, kad mano tėtis – širdies chirurgas. Namuose nuolat būdavo knygų apie mediciną su siaubingais paveikslėliais“, - pristatydama dainą „Scary film“, kurią K.Melua parašė prodiuseris, sakė atlikėja.

Didžiausią publikos euforiją sukėlė paskutinė koncerto daina „Nine Million Bicycles“, po kurios K.Melua ir grupė padėkojo žiūrovams ir nulipo nuo scenos. Tačiau audringi plojimai ir šūksniai netilo keletą minučių, todėl muzikantai grįžo ir sugrojo dar tris dainas, kurių publika klausėsi atsistojusi.

K.Melua Vilniuje ilgiau nepasiliko. Iškart po koncerto kartu su komanda atlikėja išvažiavo į Lenkiją.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius