-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 18

Metų koncertas: ar Vilniuje pasirodys „Metallica“?

Sąmyšis dėl Islandijoje išsiveržusio ugnikalnio privertė nerimauti ir legendinės grupės „Metallica“ gerbėjus. Dalis jų pabūgo, jog mylimi atlikėjai gali neatvykti.
Grupės „Metallica“ lyderis Jamesas Hetfieldas
Grupės „Metallica“ lyderis Jamesas Hetfieldas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Roko legendos Vilniaus „Siemens“ arenoje turi pasirodyti balandžio 20–21 dienomis. Šie koncertai – jų gastrolių „World Magnetic Tour“ dalis. Pirmąsyk Lietuvoje viešėsianti grupė mūsų šalies žiūrovams ketina parodyti šou, pristatantį naujausią „Metallica“ albumą „Death Magnetic“.

Sekmadienį 15min.lt koncerto organizatoriai patikino, kad priežasties „Metallica“ gerbėjams nerimauti nėra. Šeštadienį grupė jau pasirodė Rygoje, sekmadienį turi surengti koncertą Taline. „Jokių nesklandumų nėra. Grupės „Metallica“ negali sustabdyti net ugnikalnis. Koncertas tikrai įvyks, grupė jau yra Baltijos šalyse, o po jas keliauja autobusais“, – sakė organizatorių atstovas.
 

Grupės „Metallica“ negali sustabdyti net ugnikalnis.Numatoma, kad į Lietuvą „Metallica“ atsiveš šimtus pagalbininkų ir 55 tonas sveriančią scenos, apšvietimo bei garso įrangą. Gerbėjai mylimus atlikėjus galės stebėti iš labai arti – scena visų „World Magnetic Tour“ koncertų metu montuojama arenos viduryje – žiūrovai muzikantus apsupa iš visų pusių. „Metallica“ šou pradės dvi apšildančios grupės „Gojira“ ir „Fear Factory“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius