Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 10 21

Michaelą Bublé prajuokino kalbos, kad jis baigia dainininko karjerą: „Man reikia pinigų!“

Praėjusį savaitgalį naujienų portalų antraštėse mirgėjo daugelį Michaelo Bublé (43 m.) gerbėjų nuliūdinusi žinia – esą dainininkas tvirtai apsisprendė visam laikui baigti muzikinę karjerą. Tačiau dabar jis pats ramina gerbėjus – jis niekur nesitraukia, sustoti nežada ir ši žinia tebuvo geltonosios spaudos paleista antis...
Michaelas Bublé
Michaelas Bublé / Evaan Kheraj nuotr.

Savaitgalį britų portalas „Daily Mail“ publikavo interviu su daugkartiniu „Grammy“ laimėtoju, kuriame jis neva pasakė žadantis visam laikui padėti mikrofoną po to, kai baigs reklamuoti savo 10-ąjį albumą „Love“, išleidžiamą lapkritį.

„Daugiau nebeturiu tam jėgų, tam visam garsenybių narcistiškumui, – „Daily Mail“ citavo patį Bublé. – Tai mano paskutinis interviu, aš baigiu karjerą. Sukūriau nuostabų albumą ir dabar galiu išeiti būdamas pačioje viršūnėje.“

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Michaelas Bublé
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Michaelas Bublé

Tame pačiame interviu buvo rašoma, kad Michaelo Bublé požiūris į gyvenimą pasikeitė po to, kai 2016 metais jo tuo metu vos trejų metų sūnui Noah buvo diagnozuotas vėžys. Dainininkas sakė, kad prieš tai labiausiai nerimaudavo dėl bilietų pardavimų į jo koncertus, ir po šio smūgio jam tiesiog pasidarė gėda dėl savo egoistiškumo.

Šią žinią tuojau pat pasigavo kiti naujienų portalai, ir greitai tarp Bublé gerbėjų kilo panika – negi jis tikrai atsisveikina su muzikos pasauliu?

Tačiau labai greitai kilusios šurmulio suskubo raminti dainininko atstovas spaudai. Šis pareiškė, kad Bublé žodžiai buvo ištraukti iš konteksto ir yra visiška netiesa.

Tuojau pat įsikišo ir pats Michaelas Bublé – per interviu „SiriusXM“ radijuje (prisiminkite – sakė, kad interviu „Daily Mail“ bus jo paskutinis) tik pasijuokė iš šios išpūstos anties.

„Jūs tik pagalvokit, kas tai per šaltinis – tai viskas, ką aš galiu pasakyti, – britų portalo patikimumą subtiliai sukritikavo dainininkas. – Mano bičiuliai man rašė, ir aš jiems pasakiau: jūs tik pažiūrėkit, kas tai skelbia. Nagi, jūs ką, juokaujat? Man reikia pinigų – aš niekur nesitraukiu.“

Tad Michaelo Bublé gerbėjai gali ramiau atsikvėpti – su muzika atsisveikinti jis nežada dar ilgą laiką.

Jūsų dėmesiui – kelios naujos Michaelo Bublé dainos iš jo dešimtojo albumo „Love“, pasirodysiančio lapkritį:

VIDEO: Michael Bublé - When I Fall In Love [Official Music Video]
VIDEO: Michael Bublé - Love You Anymore [Official Music Video]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius