Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 26

Miley Cyrus perdainavo kalėdinį hitą „Santa Baby“: pakeitus tekstą daina tapo feminisčių himnu

Skandalingoji atlikėja Miley Cyrus (26 m.) suteikė visiškai kitokį skambesį Kalėdų klasika laikomai dainai „Santa Baby“ – pakeitus kai kuriuos žodžius ši tapo tikru feminisčių himnu!
Miley Cyrus
Miley Cyrus / Video kadras

Naują šiuolaikinę „Santa Baby“ versiją Miley Cyrus sudainavo laidoje „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“.

Anot Miley Cyrus, „Santa Baby“ tekstas jau pasenęs ir nebeatitinka šių dienų aktualijų – dainoje moteris prašo prabangių dovanų – juvelyrinių dirbinių, jachtų, mašinų ir kailinių. O ką jau kalbėti apie tai, kad dainoje skamba užuominos apie galimą seksą mainais už tas dovanas.

Tad pasirodžiusi scenoje Miley Cyrus sudainavo atnaujintą „Santa Baby“ versiją, labiau priimtiną šiuolaikinei, emancipuotai moteriai.

„Man nereikia jokių prašmatnių papuošalų, ne tai ne man – aš noriu kai ko kito, ir man nereikia tavo dovanų šį vakarą“, – dainuoja Miley Cyrus, ir triumfuodama pareiškia: „Aš pati galiu nusipirkti ko man po paraliais reikia“.

Prie dainuojančios Miley Cyrus prisijungia laidos vedėjas Jimmy Fallonas ir Markas Ronsonas (jie su Miley pristatė naujausią bendrą dainą „Nothing Breaks Like a Heart“), nešini mašinos rakteliais – tačiau ir šią teksto vietą dainininkė pakeitė: nes mašiną nusipirko ji pati, be niekieno pagalbos.

„Paklausyk, Santa, ką aš tau pasakysiu: geriausias merginų draugas yra vienodas atlyginimas su vyrais“, – pareiškia Miley ir sulaukia audringų publikos ovacijų.

O tarp tų dalykų, ko norėtų Kalėdoms vietoj kažko prabangausir supakuoto į dėžutę, Miley išvardina štai ką: kad nebūtų pertraukinėjama, kai kalba, kad vyrai nustotų jai siuntinėti nešvankias nuotraukas ir kad kažkokie šunsnukiai negrabinėtų jos užpakalio darbe.

VIDEO: Miley Cyrus Updates "Santa Baby" for 2018 with Mark Ronson and Jimmy Fallon

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius