-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 11

Miuziklas „Meilutė“ atskleidė savo repeticijų užkulisius

Pasaulinio garso miuziklas „Sweat charity“, Lietuvoje prisistatysiantis „Meilutės“ vardu, skaičiuoja paskutines pasiruošimo savaites iki didžiosios premjeros rugsėjo 28 d. Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje. Provokuojantis, iššaukiantis, seksualus bei šiuolaikiškas režisieriaus Ramūno Cicėno miuziklo pastatymas, privers ne tik juoktis, bet ir dažnoje santykių aiškinimosi, išsiskyrimo, meilės ir nevilties situacijoje pagauti save mąstant, jog „ir man taip buvo“.
Miuziklas „Meilutė“
Miuziklas „Meilutė“ / Projekto partnerio nuotr.
Projekto partnerio nuotr./Miuziklas „Meilutė“
Projekto partnerio nuotr./Miuziklas „Meilutė“

„Miuziklas komedija „Meilutė“ – apie naivią merginą, vardu Meilutė, apie jos gyvenimo nuotykius, apie tai, kaip ji įsimyli. Tai yra labai įdomi istorija ir nors atrodo, kad ji gan paprasta, bet iš tikrųjų ji labai išieškota. Stebi siužetą ir sergi už Meilutę, kad jai pasisektų, net jei vieną kartą, antrą kartą nepasiseka, vėl kartu su ja išgyveni ir nori, kad surastų ji pagaliau savo meilę ir galų gale ištrūktų iš nemylimo savo darbo, – trumpai apie naujojo miuziklo siužetą pasakoja R.Cicėnas ir pažada, jog ko netruks šiame pastatyme, tai gero ir kokybiško humoro. – Šis miuziklas turėtų nestokoti humoro. Vėlgi, žinoma, skonio reikalas, kam koks humoras patinka, bet man toks patinka.“

Pasak režisieriaus, šiuolaikinėje miuziklo interpretacijoje bus vaizduojamas ne tik eilinis pagrindinės veikėjos Meilutės gyvenimas, tačiau bus išryškinamos ir socialinės visuomenės problemos: moters vaidmuo visuomenėje, jos vertės suvokimo klausimas, kiekvieno žmogaus laimės paieškos ir skirtingi moterų ir vyrų pasaulių vaizdai. Miuzikle Meilutės vaidmenyje bus galima išvysti Kristiną Radžiukynaitę, Oskaro vaidmenyje – Tomą Žaibų, Vitorio Vidalio vaidmenyje – Justiną Lapatinską bei Tadą Juodsnukį.

Projekto partnerio nuotr./Miuziklas „Meilutė“
Projekto partnerio nuotr./Miuziklas „Meilutė“

Šį kartą kartu su Jaunimo miuziklo teatru statomas miuziklas žiūrovams nusprendė pristatyti dienoraštį, kuriame kiekvieną savaitę akies krašteliu leis pažvelgti, kaip gimsta „Meilutė“, su kokiais iššūkiais susiduria aktoriai ir kas visuomet lieka nematoma žiūrovui – intrigos, sunkumai, aktorių darbas ir juokingiausios situacijos.

VIDEO: Pirmoji „Meilutės“ dienoraščio serija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius