-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 06 09

Moby gerbėjus apšildys grupė „Skamp“

Birželio 13 d. Trakų pilyje koncertuosiančio JAV elektroninės muzikos atlikėjo Moby gerbėjus festivalyje „Tuborg Green Sound Castle“ užvedinės grupė „Skamp“. Ilgai laukto pirmojo Lietuvoje Moby koncerto sceną ilgaamžė lietuvaičių grupė „Skamp“ dalinsis su naujoku muzikos pasaulyje – „Gerai Gerai & Miss Sheep”.
„Skamp“
„Skamp“ / Andrėjaus Motorichevo nuotr.

„Moby yra atlikėjas, kuriuo žaviuosi nuo 11 metų. Pirmąjį jo singlą „Go“ išgirdau vienoje Airijos radijo stotyje, o netrukus pamačiau jį gyvai Vokietijoje ir mėgavausi kiekviena pasirodymo minute“, – prisimena „Skamp“ vokalistė Erica Jennings.

Šiais metais skampai, švenčiantys bene garsiausio savo albumo „Skempinligė“ dešimties metų jubiliejų, dėl koncerto Trakų pilyje nusiteikę labai entuziastingai – Erika, Vee ir Vilius visada džiaugiasi galėdami apšildyti savo dievinamus muzikos atlikėjus.

Nors iki pasirodymo liko vos kelios dienos, Erica Jennings neatskleidžia, koks bus „Skamp“ ruošiamos muzikinės programos formatas: „Tikrai žinome, kad sudrebinsim pilį, o ką planuojame konkrečiai – dar truputį palaukit ir pamatysit.“

Jau anksčiau skelbta, kad Moby apšildys ir „Gerai Gerai & Miss Sheep“. Prie jų scenoje prisijungs ir ilgus metus grupėje „Inculto“ grojęs būgnininkas Sergejus Makidonas bei roko gerbėjams geriau pažįstamas bosistas Anatolijus Lenas. Netyčia 2008-aisiais susitikę Žmogus Orkestras ir Panelė Avis šiandien skaičiuoja apie pusšimtį koncertų, keletą festivalių, krūvą smagių susitikimų su žurnalistais ar galybę profesionalių muzikantų pagyrų, šešetą radijo singlų, keletą nominacijų naujokų apdovanojimuose. Bet svarbiausia – praėjusią žiemą dueto iš Vilniaus fonoteką papildė jųdviejų debiutinis albumas „Own religion“.  Muzikantams koncertas su pasaulinę šlovę pelniusiais atlikėjais – ne pirmas. Praėjusiais metais „Gerai Gerai & Miss Sheep“ padėjo apšilti „Morcheeba“ vokalistės Skye gerbėjams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius