Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 10 17

„Mokinukės“: nauja daina ir įvaizdis

Radijo stotis jau pasiekė naujausias grupės „Mokinukės“ singlas „Pagalvok apie mane“. „Mokinukių“ ketvertas – jau dvyliktokės, todėl nenuostabu, kad keičiasi ne tik pačios merginos, jų išvaizda, bet ir mąstymas, o su juo – ir muzikos stilius.
Grupė „Mokinukės“
Grupė „Mokinukės“ / Monako nuotr.

Nauju muzikos keliu, persmelktu kokybiškos popmuzikos ir lengvo roko garsų, pasukusios „Mokinukės“ džiaugiasi pokyčiais. „Mūsų muzika bręsta ir aš tuo džiaugiuosi. Jei atvirai, tokia muzika, kokią dainuodavome anksčiau, jau šiek tiek pabodo”, – šypsodamasi prisipažįsta „mokinukė“ Irūna.

Merginos sako niekur neskubančios, norinčios kuo geriau apmąstyti repertuarą ir pasirinkti labiausiai naujam jų stiliui tinkančias dainas, todėl ir apie naują albumą, kuris turėtų pasirodyti po Naujųjų metų, kol kas nedaugiažodžiauja.

Naujausios dainos „Pagalvok apie mane“ autorius – grupės „Delfinai“ lyderis Stanislovas Savickis-Stano. „Mokinukės” sako šiuo dainų kūrėju tikinčios, pasitikinčios ir kaskart laukiančios, ką naujo jis sukurs.

„Jei galvosi apie mane, tau būsiu gera – tu geresnės nerasi...“, – naujausiame kūrinyje dainuoja „Mokinukės“. Užtikrintos, pasitikinčios savimi, stiprios, griežtos, ypatingos – tokios dabar yra aštuoniolikmetės dainininkės. Naujasis įvaizdis puikiai atsispindi ne tik dainos žodžiuose, bet ir drabužiuose. Tiesios aptemptos kelnės, frakai, papuošti masyviomis segėmis, aukštakulniai – nauji sceniniai drabužiai primena uniformas, tačiau toli gražu ne kuklias mokyklines ar vaikiškas, kurias vilkėjo, rodos, dar visai neseniai.

„Mūsų muzika tampa sudėtingesnė, joje skamba daugiau roko, todėl ir stiliaus norėjosi griežtesnio. Norėjome, kad nauji drabužiai ir vėl primintų uniformas, tačiau jos turėjo būti netradicinės, šiek tiek “sunkesnės”, bet tuo pačiu – puošnios bei šventiškos”, – naujo įvaizdžio pasirinkimą paaiškina L.Lapkauskaitė.

Ne pirmą kartą naują „Mokinukių” įvaizdį kūrė stilistas Kęstutis Rimdžius. Rezultatas nudžiugino ne tik merginas, bet ir visus, kurie jau matė naujuosius drabužius. „Nesutikau nė vieno žmogaus, kuris būtų pasakęs, kad kažkas yra ne taip. O jei Irūnai dar ir batai nespaustų, apskritai viskas būtų nuostabu”, – nusikvatoja L.Lapkauskaitė.

Ir pati Irūna sako negalinti atsidžiaugti naujais sceniniais drabužiais. Juokdamasi sako, kad vilkėdamos naujus drabužius „Mokinukės” atrodo tiesiog „kietai”, ir visai nesvarbu, kad kartais batai išties ima spausti. „Išeini į sceną ir pamiršti, kad kažkas negerai, – patikina mergina. – Smagu, kad ir kiti pastebi pasikeitusį mūsų įvaizdį, sako, jog kaskart atrodome vis gražiau ir gražiau. Argi tokie žodžiai gali nedžiuginti?”

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius