Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2019 01 21

Monika Linkytė kūriniui „Oh Happy Day“ suvienijo rekordiškai daug svečių

Savaitę su garsiuoju „London Community Gospel Choir“ pradedanti dainininkė Monika Linkytė nusiteikusi labai maloniai priblokšti savo gerbėjus. Koncertų turui „Savo pasaulį kurti“ paruošta programa varijuos visuose trijuose miestuose, o vienas iš pasirodymų pretenduoja tapti rekordiniu.
Monika Linkytė
Monika Linkytė / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Monika Linkytė

Sekmadienio vakarą į Vilnių atvykę populiaraus „London Community Gospel Choir“ nariai nuo ryto stebino ir savo dainomis energijos turbūt visai savaitei žiūrovus įkvėpė pasirodę ne viename tiesioginiame eteryje.

Garsiausios muzikos pasaulio žvaigždės, tarp kurių Madonna, Kylie Minougue, Stingas, Paulas McCartney, Tina Turner, dalinosi scena su vienu geriausių gospelo chorų pasaulyje, kurio talentu Klaipėdoje, Vilniuje ir Kaune vykstančiuose koncertuose turės galimybę pasimėgauti ir lietuvaičiai.

„Apšilimas padarytas – belieka koncertai, – gera nuotaika nuo ryto tryško svečius iš Londono į Lietuvą pasikvietusi dainininkė Monika Linkytė. – Nepaprastai džiaugiuosi, kad vos į Lietuvą atvykęs choras sutiko praskaidrinti mūsų visų rytą ir kartu savo energingais balsais džiugino klausytojus.“

Šią savaitę M.Linkytės ir „London Community Gospel Choir“ balsai skambės prestižinėse Klaipėdos, Vilniaus ir Kauno koncertų salėse, kur klausytojai išgirs ne tik legendinėje Londono „Royal Albert Hall“ gruodį skambėjusius kūrinius, naujausias dainas iš šiemet pasirodysiančio antrojo Monikos albumo, bet ir dar keletą staigmenų.

„Visko išduoti nesinori, nes juk daug smagiau būti nustebintam, tiesa? Bet galiu pasidžiaugti viena iš įgyvendintų svajonių – atliekant mano mylimą dainą „Oh Happy Day“ scenoje turėtų būti apie penkiasdešimt žmonių“, – apie ambicingą sumanymą užsimena Monika.

Prie dainininkės M.Linkytės įspūdingo koncertų turo vizijos įgyvendinimo prisidės ne tik svečiai iš Londono, bet ir KTU akademinis choras „Jaunystė“ bei Aleksandro Kačanausko muzikos mokyklos estradinė grupė „Dangi&Dangiukai“, vadovaujami meno vadovės ir dirigentės Danguolės Beinarytės.

Paskutiniuosius bilietus į Monikos Linkytės turo „Savo pasaulį kurti“ koncertus, vyksiančius sausio 21 d. Klaipėdoje , sausio 22 d. Vilniuje ir sausio 24 d. Kaune, galima įsigyti visose bilietai.lt prekybos vietose ir internetu.

VIDEO: Monikos Linkytės repeticija su garsiuoju „London Community Gospel Choir“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius