Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 12 19

Monika Linkytė prestižine Londono „Royal Albert Hall“ scena dalinosi su Emeli Sande

Antradienio vakarą Monika Linkytė koncertavo Londone, vienoje prestižiškiausių pasaulio koncertų salių „Royal Albert Hall“. Išsipildė kalėdiniam stebuklui prilygstanti jaunos dainininkės svajonė ne tik sudainuoti įspūdingoje scenoje, bet ir dalintis ja su britų dainininke Emeli Sande.
Monika Linkytė ir Emeli Sande
Monika Linkytė ir Emeli Sande / Olly Hanks ir asmeninio albumo nuotr.

Ne kartą geriausia atlikėja Britų muzikos apdovanojimuose tituluota Emeli Sande, savo balsu žavinti milijonus klausytojų, koncertavo kartu su įspūdingu „Royal Philharmonic Concert“ orkestru ir žymiuoju „London Community Gospel Choir“.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Linkytė ir Emeli Sande
Asmeninio albumo nuotr./Monika Linkytė ir Emeli Sande

Belaukdamos savo išėjimų į sceną Emeli su Monika maloniai pasišnekučiavo. Pokalbio metu ypatingo dėmesio sulaukė ne tik muzika, bet ir Monikos tą vakarą vilkėta dizainerės Airidos Skrickienės kurta suknelė, kuriai Emeli negailėjo komplimentų.

„Sunku sutalpinti šio vakaro įspūdžius širdyje, turbūt panašiai ji daužosi, kai žmogus nubėga savo gyvenimo maratoną ar įsimyli. Tai dar padauginkite tą jausmą iš šimto ir maždaug įsivaizduosite, kaip dabar jaučiuosi“, - įspūdžiais po pasirodymo dalinosi Monika Linkytė, atlikusi specialiai garsiajam Londono gospelo chorui parašytą kūrinį „Love’s Not Just For Christmas“.

Olly Hanks nuotr./Monika Linkytė „Royal Albert Hall“ koncertų salėje
Olly Hanks nuotr./Monika Linkytė „Royal Albert Hall“ koncertų salėje

Užlipti į vienos garsiausių pasaulio koncertų salių, kurioje kasmet vyksta šimtai renginių, sceną yra garbė ir privilegija, apie kurią svajoja kone kiekvienas dainininkas. Monika Linkytė tapo pirmąją iš Lietuvos populiariosios muzikos atlikėjų, pasirodžiusių toje pačioje scenoje, kur savo legendinius koncertus surengė tokios muzikinės padangės žvaigždės, kaip Adele, George Michael, Frank Sinatra, „The Beatles“, Luciano Pavarotti ir galybė kitų garsiausių pasaulio balsų.

Olly Hanks nuotr./Monika Linkytė „Royal Albert Hall“ koncertų salėje
Olly Hanks nuotr./Monika Linkytė „Royal Albert Hall“ koncertų salėje

Šio įspūdingo šventinio koncerto įkvėpta Monika kartu su „London Community Gospel Choir“, koncertavusiu su Madonna, Elton John, Sting, Paul McCartney, Kylie Minogue, Tina Turner, ruošiasi žiemos koncertų turui „Savo pasaulį kurti“. Jau sausio pabaigoje rinktinė programa nuskambės gražiausiose Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos koncertų salėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius