Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 12 13

Monika Marija pristato dainą ir klipą „Light On“: „Ji – apie skaudžiausią mano išgyvenimą“

„Lietuvos balso“ nugalėtoja Monika Marija įgavo muzikinį pagreitį – trečią savaitę iš eilės ji džiugina muzikinėmis naujienomis. Vos ką tik išleidusi naujausią kūrinį su Leonu Somovu „Pabundu“, o praėjusią savaitę paskelbusi apie dalyvavimą kitų metų „Eurovizijoje“, Monika Marija ir toliau džiugina premjeromis – šiandieną atlikėja pristato dar vieną dainą „Light On“.
Monika Marija
Monika Marija / Naglio Bieranco nuotr.

Tokiu tempu Monika Marija dirba ne atsitiktinai – jau nuo gruodžio 26 dienos ji pradės savo pirmojo albumo pristatymo turą Vilniaus, Kauno ir Palangos miestuose. „Light On“ – dar vienas bendras darbas su švedų prodiuseriais Rachel Suter, Martin Wiik ir Glen Ericsson, kuris atsidurs ir pirmajame atlikėjos albume.

„Tai daina apie didžiausią išbandymą, kurį iki šiol teko patirti. Dainos žodžiai – „just keep the light on“, palik įjungtą šviesą, palik vilties sau, kad viskas bus gerai. Dabar, kai jau viskas praėjo, atrodo, kad viską galima įveikti, jei tik nori“, – apie naują dainą kalba atlikėja.

VIDEO: Monika Marija - Light on

„Dainą kūrėme Švedijoje. Buvo sunku pirmą kartą matomiems žmonėms iš skirtingų pasaulio kampelių papasakoti apie skaudžiausią išgyventą momentą, tačiau manau, kad buvo verta paatvirauti... Kartu verkėme, dainavome, grojome, pykomės, bet galiausiai, kai daina buvo baigta, visi supratome, kaip džiaugiamės tuo, ką sukūrėme“, – intriguoja Monika Marija.

Skaudi patirtis apie kurią nedrąsiai kalba atlikėja – liga, užklupusi Moniką Mariją prieš du metus. Atlikėja nenori leistis į detales, tačiau papasakoja – tą kartą ji atsidūrė reanimacijoje, o gydytojai prognozavo blogiausia – niekas netikėjo, jog Monikai Marijai pavyks išgyventi.

„Niekada nesitikėjau, kad man gali kažkas panašaus atsitikti. Tą kartą, pamenu, nenorėjau matyti nei tėvų, nei artimųjų, tiesą pasakius, net ir norėdama nebūčiau galėjus – buvau visiškai izoliuota porą savaičių. Atsimenu, kaip gulėjau lovoje prijungta šimtais įvairiausių laidų, o prieš mano lovą kabėjo laikrodis. Tada galvojau: „kad tik dar vieną valandą pavyktų išgyventi“. Taip ėjo valandos, dienos ir dvi savaites buvau tokiame užstrigusiame rate... “ – skaudžiausia patirtimi gyvenime dalinasi Monika Marija.

Dabar tai prisiminusi atlkėja, sako, jog, kad ir kaip banaliai tai skambėtų, po tokios patirties pozityviau žiūrį į gyvenimą ir jei sugebėjo įveikti tokią ligą, gali sugebėti viską.

„Apie tai ir naujasis kūrinys – tiesiog palik įjungtą šviesą, tarsi viltį ar tikėjimą, kad viskas pasibaigs gerai. Su tokiomis mintimis reikia eiti per gyvenimą“, – sako atlikėja.

Kartu su naujuoju kūriniu, Monika Marija išleidžia ir vaizdo klipą, kurį kūrė aktorius bei režisierius Vytautas Rumšas jaunesnysis.

„Kėlėmės anksti, o išvažiavome tik vėlai sutemus. Tačiau vos tik susirinkome į patį šilčiausią ir jaukiausią „Hytte“ namelį, iškart supratau, kad čia yra visa komanda, kurios tą dieną ir reikėjo! Su režisieriumi Rumšu iškart radome bendrą kalbą, ir, nors stovėdama prieš kameras visada jaudinuosi, šįkart jaučiausi, kaip niekada patogiai, savimi“, – pasakoja Monika Marija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius