-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 08 03

Monika Pundziūtė-Monique leidžiasi į pirmąjį koncertinį turą

Muzikinėje padangėje ryškiai sušvitusi mėlynplaukė atlikėja Monika Pundziūtė, dainas pristatanti sceniniu vardu Monique, šiandien, rugpjūčio 3-ąją Kaune, „AdForm“ kiemelyje pradeda debiutinį muzikinį vasaros turą „Monique Live“. Per savaitę truksiančią muzikinę kelionę po Lietuvą, Monique gerbėjų lauks ir gyvo garso pasirodymuose Vilniuje, Klaipėdoje bei Nidoje. 
Monika Pundziūtė-Monique
Monika Pundziūtė-Monique / Deivido Bendžiaus nuotr.

Vasaros koncertų ture, klausytojai pirmieji turės progą išgirsti naujausias auksinės projekto „X Faktorius“ nugalėtojos dainas, iš rudenį pasirodysiančio atlikėjos albumo.

Viena koncerto dalių bus skirta unikalaus muzikinio skambesio ieškančio projekto „Mark Les & Monique“, kurį Monika kuria su muzikos prodiuseriu Mariumi Leskausku, pasirodymui. Duetas atliks tiek publikai pažįstamą kūrinį „Nauja istorija“, tiek ir dar niekur kitur neskambėjusias dainas.

Deivido Bendžiaus nuotr./Monika Pundziūtė-Monique
Deivido Bendžiaus nuotr./Monika Pundziūtė-Monique
Deivido Bendžiaus nuotr./Monika Pundziūtė-Monique
Deivido Bendžiaus nuotr./Monika Pundziūtė-Monique

„Pastaruoju metu labai intensyviai studijoje ruošėme naujus kūrinius – kiekvienas jų pasakoja savo istoriją, skamba labai skirtingai, į juos sudėta daug minčių ir tikėjimo. Labai įdomu, kaip juos priims klausytojai,“ – prieš debiutinį koncertinį turą jaudulio neslepia atlikėja.

Tarp dar niekur neskambėjusių dainų, Monique kartu su gyva muzikine grupe, atliks ir gerbėjams pažįstamas bei klausytojų širdis spėjusias užkariauti dainas „Man nebaisu“, auksinio ir platininio disko apdovanojimus dainininkei pelniusį, kartu su atlikėju Vaidu Baumila įrašytą ir praėjusių metu hitu tapusį singlą „Dviese“, vasarišką „Palauk dar“.

„Užplūsta neapsakomas jausmas, kai publika kartu dainuoja ne tik priedainį, bet žino ir visos dainos eilutes. Vasaros koncertų dėl to labiausiai ir laukiu – susitikti su gerbėjais ir kartu dainuoti, gerai pasilinksminti,“ – šypsosi Monique.

Deivido Bendžiaus nuotr./Monika Pundziūtė-Monique
Deivido Bendžiaus nuotr./Monika Pundziūtė-Monique

Prieš muzikinį turą „Monique Live“, atlikėja atnaujino savo įvaizdį – nusirėžė ilgus plaukus bei turą pasitinka specialiu vasarišku ir ryškiu koncertiniu stiliumi. Klausytojų muzikiniame ture laukia ir speciali scenografija, šviesų šou bei kitos staigmenos.

„Monique live“ vasaros koncertų turas: Rugpjūčio 3 d. Kaune – „AdForm“ (buvusiame Ryšių) kiemelyje, rugpjūčio 9 d. sostinėje – Mokytojų namų Vasaros terasoje, rugpjūčio 11 d. Klaipėdoje – „Sky21 Terrace by Barbar'a“, rugpjūčio 13 d. Nidoje – Prieplaukos vyninėje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Pundziūtė pristato koncertinio turo įvaizdį: „To, ką turiu, niekas ant lėkštutės neatnešė“

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Pundziūtė su broliu Pauliumi bendrą kalbą rado per muziką: įvertinkite šeimyninį duetą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius