Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 17

Monikos Linkytės albumas sulaukė šou verslo žvaigždžių vertinimų

Dainininkė Monika Linkytė griauna mitą, kad šou pasaulyje klesti slaptos intrigos ir kolegos už akių menkina vieni kitus. Antai jos debiutinio albumo „Walk with me“ pasirodymo dieną muzikos industrijos vilkai lyg susitarę giria dainininkę ir negaili komplimentų jos naujausiam darbui.
Monikos Linkytės debiutinis albumas „Walk with me“
Monikos Linkytės debiutinis albumas „Walk with me“

Rugsėjo 17-oji M. Linkytei ilgam įsirėš į atmintį – pagaliau bus pristatytas jos debiutinis albumas, dėl kurio, panašu, neteks raudonuoti. Pirmieji jį išklausę muzikos verslo profesonalai atvirai giria Moniką, pasiekusią ne tik 4,7 milijonų dainos peržiūrų „Youtube“ platformoje, bet ir kitų vidinių laimėjimų.

Muzikologas, „Eurovizijos" komentatorius Darius Užkuraitis teigia, kad M. Linkytė visuomet turėjo talentą, tik jos dainų pasirinkimas kėlė abejonių, tačiau debiutinio albumo kūriniai jam pasirodė verti dėmesio.

„Man kiek netikėtas toks Monikos kelias. Šiek tiek nustebau, atrasdamas kitą Linkytę, nes šiame amplua ji tampa panaši į Jazzu, bet galbūt abiems pakaks vietos didžiojoje scenoje? Šiaip geras, profesionalus darbas, visiškai smagu klausyti. Monika Linkytė visada dainavo gerai, jos vokalinius gabumus visi žinojo, tik gal ne visuomet jos repertuaras tenkindavo, bet dabar atsiveria Linkytė nr.2. Net pamaniau, kad šiame etape ji galėtų turėti kitą sceninį vardą“, – šypsodamasis siūlė D. Užkuraitis.

Jo paminėti panašumai su Juste Arlauskaite-Jazzu yras visiškai logiški, nes Jazzu – daugelio Monikos naujųjų dainų autorė. Be to, Jazzu kartu su Leonu Somovu prodiusavo M. Linkytės albumą.

„Tikslai buvo du: pirma, mesti iššūkį sau kaip prodiuserei ir duoti savo dainas kažkam kitam, antra, tiesiog padėti jaunam artistui, kuriam to labai reikia. Moniką Linkytę pažinojau iš visokių muzikinių projektų, tačiau nežinojau nė vienos dainos, kurią jį atlieka. Tuo metu ji dalyvavo „Eurovizijoje“, ketino leisti savo solinį albumą, taigi, kažkaip mūsų keliai susikirto. Tiesiog kilo noras jai padėti – nukreipti muzikaliai, pakloti tam tikrus pamatus, ko nors išmokyti, patarti, labiausiai – kad nebijotų būti savimi“, – pasakojo J. Arlauskaitė-Jazzu.

Taip prasidėjo pirmasis jos ir L.Somovo dueto kūrybinis darbas, kai viską darė ne sau, o kitam atlikėjui. 

„Tiesą sakant, niekada negalvojau, kad emociškai bus taip sunku atsisveikinti su savo idėjomis, dainomis. Visa kita vyko išties sklandžiai ir albumas skamba nuostabiai, išsipildė visi lūkesčiai. Aš labai nuoširdžiai tikiuosi, kad šiuo albumu Monikai mes padėjome ir linkiu jai iš visos širdies kurti pačiai, skleistis muzikoje, atrasti save ir savo garsą. Ji gera dainininkė ir fainas žmogus“, - kalbėjo Jazzu.

Radijo ir televizijos laidų vedėjas Jonas Nainys-DJ Jovani šios komandos darbą vertina aukštai į viršų iškeltais nykščiais ir siūlo pagalvoti apie tęstinį bendradarbiavimą. „Atlikėjas yra viena medalio pusė, tačiau daug ką lemia komanda, su kuria dirba. Vienas nieko nepasieksi, gali lemti apie 30 procentų sėkmės, o kitą garantuoja užnugaris. Monika dirbo su Leonu Somovu ir Jazzu, kurie yra aukščiausios prabos profesionalai.

Todėl ir pasiekti tokie rezultatai, - teigė DJ Jovani. – Iš tiesų nuoširdžiai džiaugiuosi dėl Monikos. Visas albumas – labai geras, o hitui „Po dangum“ apibūdinti trūksta žodžių, jis turi kažkokią chemiją: ir žodžiai, ir muzika taip sutampa, kad gali klausyti vėl ir vėl, analizuoti, kartu prisiminti savo istoriją, tam tikrus nutikimus. Sveikinu M. Linkytę su šia sėkme – ji buvo to verta. „Yotube“ daina jau peržiūrėta 4,7 milijonų, dabar visi norės išgirsti tai gyvai...“

VIDEO: Monika Linkytė - Po dangum

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius