Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 05

Moters dienos proga – Zaros Larsson albumo pristatymo koncertas internete

Pristatydama ilgai lauktą albumą „Poster Girl“ pop muzikos diva iš Švedijos, Zara Larsson, surengs neeilinį koncertą, kuriame galės dalyvauti gerbėjai iš viso pasaulio. Koncerto transliacija internete įvyks neeilinę dieną.
Zara Larsson „Poster Girl“
Zara Larsson „Poster Girl“ / Sony Music nuotr.

Zaros Larsson naujo albumo pristatymo koncertas vyks kovo 8 d., Tarptautinę moters dienos proga, pagerbiant visas pasaulio moteris. Ši data pasirinkta neatsitiktinai: „Kurdama „Poster Girl“ aš patobulėjau kaip žmogus. Jame glūdi mano kaip asmenybės augimas, savęs priėmimas ir augantis pasitikėjimas. Nebesu paauglė. Esu jauna moteris“, – pristatydama albumą kalbėjo Zara Larsson.

Švedės Zaros Larsson koncerto transliacija vyks atlikėjos „YouTube“ kanale bendradarbiaujant su žinomu švedų prekės ženklu „Ikea“. Koncertą galės stebėti žmonės iš viso pasaulio. Jo metu žymioji dainininkė atliks ne tik naujausius kūrinius iš albumo „Poster Girl“, bet ir senesnius savo hitus. Šį unikalų muzikinį įvykį organizuoja „Live Nation“, rašoma pranešime spaudai.

Zaros Larsson transliacija vyks kovo 8 d., 21:00, ją bus galima stebėti čia:

VIDEO: [LIVE] Zara Larsson Live In Concert, March 8th, 7PM GMT

Būdama vos 23-jų metų Stokholme gyvenanti muzikos žvaigždė jau yra išleidusi daugybę pasaulinių hitų, didžiulės sėkmės sulaukusį debiutinį albumą „So Good“ ir dabar jau antrąjį įrašą pavadinimu „Poster Girl“. Pastarajame albume girdimos įvairios muzikos įtakos – nuo grupės „Abba“ iki anktyvosios Rihannos kūrybos. Taip pat „Poster Girl“ kalbama apie moterų lyderystę, žinomumą ir savęs atradimo kelią.

Zara Larsson, Young Thug – „Talk About Love“

VIDEO: Zara Larsson - Talk About Love (Official Music Video) ft. Young Thug

Dar būdama penkerių Zara Larsson pareiškė, kad nori tapti žinoma. Tad nuo pat ankstyvos vaikystės ji ne tik dainavo, bet ir šoko baletą bei lavino kitus savo talentus menų mokykloje Stokholme. Tarptautinė sėkmė Zarą Larsson ėmė lydėti po 2015 m. išleisto singlo „Lush Life“. Merginai tuo metu buvo vos septyniolika. Vėliau sekė tokie hitai kaip „Never Forget You“, „I Would Like“, „Symphony“, „Ruin My Life“ ir kiti.

Zaros Larsson hitas „Love Me Land“ iš albumo „Poster Girl“

VIDEO: Zara Larsson - Love Me Land (Official Music Video)

Beje, praėjusią vasarą ši jaunimo dievaitė turėjo aplankyti ir Lietuvą bei pasirodyti didžiausiame šalies festivalyje. Tačiau, kaip ir daugelis, dėl pandemijos buvo priversta pakeisti savo planus. Tikėkimės, kad sukaupusi dar daugiau hitų ji vis tik surengs savo ryškų pasirodymą Lietuvoje. Tačiau kol kas galime pamatyti Zara Larsson dainuojančią gyvai jau kovo 8 d. 21 val. Lietuvos laiku, atlikėjos „YouTube“ kanale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius