Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 28

MTV konkurso nelaimėjusi Erika Aleksaitė: „Džiaugiuosi, kad buvau palaikoma ir patekau į finalą“

Trečiadienį pasibaigė MTV organizuojamas konkursas „Brand New Unsigned 2014“, kuriame dalyvavo Londone gyvenanti Erika Aleksaitė (24). Nors jauna atlikėja nelaimėjo jo, tačiau džiaugiasi tuo, kad pateko į finalą tarp 20 laimingųjų.
Erika Aleksaitė
Erika Aleksaitė / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Muzika MTV

„Laimėjo nuostabi mergiotė, vardu Marie, o aš galiu tik pasidžiaugti dalyvavimu šiame konkurse, sėkme patekti į finalo dvidešimtuką iš 530 dalyvavusiųjų ir jūsų visų palaikymu“, – savo socialinio tinklo paskyroje dėkojo jaunoji atlikėja.

„Dabar – nauji iššūkiai ir nauji keliai! Niekada nenustokite lipti į tą paslaptingąją kalno viršūnę“, – savo gerbėjus drąsino E.Aleksaitė. Paklausta, kas paskatino dalyvauti MTV konkurse, Erika pasakojo, kad jos gyvenimo moto – gyventi, o ne egzistuoti.

„Visi nauji iššūkiai augina žmogų. Ir to aš noriu šiame gyvenime. Šis konkursas turi didžiulę vertę muzikos pasaulyje ir dalyvauti ar laimėti šiame konkurse yra didžiulis žingsnis į priekį“, – portalui Žmonės.lt yra pasakojusi atlikėjų Adele, Stevie Wonderio, Arethos Franklin ir Ellos Fitzgerald gerbėja.

VIDEO: Erique – „Suit and Tie“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius