-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 15

„Muzikinės kaukės“ komisijos narė Livija Gradauskienė laidos dalyvį supainiojo su savo vyru

Šeštadienį „Muzikinėje kaukėje‘‘ aktorius Tomas Rinkūnas įkūnys vieną populiariausių Lietuvos atlikėjų Andrių Mamontovą. „Klausau jo dainų nuo pirmųjų „Foje“ albumų“, – pasakoja Tomas.
Tomas Rinkūnas
Tomas Rinkūnas / D.Beržinio nuotr.

Nors šį dainininką retai kam pavyksta įkūnyti tobulai, tačiau po pasirodymo aktoriui pagyrų nestokojo visi komisijos nariai. Vytenis Pauliukaitis buvo atviras: ,,Labai nustebinai. Aš čia iš tavęs nieko nesitikėjau“.

Pirmininkas paaiškino, kad praeituose „Muzikinės kaukės“ sezonuose niekam taip gerai nepavyko įsijausti į A.Mamontovo vaidmenį, todėl galvojo, jog ir Tomui nepavyks to padaryti.

D.Beržinio nuotr./Tomas Rinkūnas
D.Beržinio nuotr./Tomas Rinkūnas

Po įspūdingo Tomo pasirodymo laidos vedėjas Simonas Storpirštis paklausė komisijos narės Livijos Gradauskienės, ar šis neprimena... jos vyro Marijaus Gradausko?

„Kaip teisingai pasakyta! Nes, žinokit, aš tarp jų dviejų ir svarsčiau. Žiauriai panašus į Andrių Mamontovą, net purto šiek tiek. Nežiūrėk taip į mane, toks panašus, kad net karšta!“ – kvatodama ir vis prisidengdama veidą kalbės Livija.

D.Beržinio nuotr./„Muzikinės kaukės“ akimirkos
D.Beržinio nuotr./„Muzikinės kaukės“ akimirkos

Pačiam T.Rinkūnui šio šeštadienio pasirodymas sukėlė daug teigiamų emocijų. ,,Kažkaip viskas labai artima, gal mūsų sielos kažkiek giminiškos‘‘ – apie A.Mamontovą pasakojo aktorius.

D.Beržinio nuotr./„Muzikinės kaukės“ akimirkos
D.Beržinio nuotr./„Muzikinės kaukės“ akimirkos

Naujasis „Muzikinės kaukės“ sezonas įsibėgėjo, tai bus jau trečiasis T.Rinkūno ir kitų devynių dalyvių bandymas virsti įvairiais pasaulio muzikos atlikėjais. Scenoje pasirodys Aleksandra Metalnikova, kuri įkūnys C.C.Catch, Iglė paruošė nuotaikingą grupės „YVA“ pasirodymą, Tomas Legenzovas taps karaliumi Elviu Presliu, Augustė – Laima Vaikule, Haroldas lyriškuoju Igoriu Kofu, Robertas Lenartavičius atliks grupės „Fools Garden“ kūrinį „Lemon tree“, Julija atliks Mariah'os Carey kūrinį, Donata nuotaikingai įkūnys Aleksandą Ivanauską – Farą, o Dominykas Vaitiekūnas visus graudins James Blunt daina.

Visų įspūdingus pasirodymus pamatysite ir galėsite įvertinti patys, jau šį šeštadienį, 19:30 per BTV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius