Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 04

Buvusi „Muzikos akademijos“ dalyvė Greta: mano pasaulyje sutema, ašaros, keistas jausmas...

Tris savaites išsilaikiusi tarp muzikinio projekto „Muzikos akademija“ senbuvių, šarminga švelnaus balso atlikėja Greta Petrauskaitė iškrito. Tačiau dėl šios mažytės nesėkmės abiturientė visai neišgyveno: juk svarbiausia – patirtis, o jos mergina įgyja vis daugiau ir daugiau.
Greta Petrauskaitė
Greta Petrauskaitė / JP music nuotr.
Temos: 1 Akademija

Gretą lietuviškosios muzikos gerbėjai pažįsta kur kas anksčiau nei ji pasirodė „Muzikos akademijos“ projekte – praėjusiais metais ji kartu su skandalinguoju Sel‘u ir merginų numylėtiniu Soliariu puikiai pasirodė „Dainų dainos“ atrankoje ir pateko į finalą.

Nors šiuo metu Greta itin užsiėmusi – juk svarbu puikiais pažymiais baigti dvyliktąją klasę, tačiau be muzikos gyventi negali.

Todėl tik iškritusi iš „Muzikos akademijos“ projekto, įrašė jausmingą dainą, pavadinimu „Nebuvo tavęs“.

„Mano pasaulyje sutema, ašaros, keistas jausmas…“, – taip Greta apibūdina jausmus, užplūstančius jai atliekant dainą pagal žinomos dainų tekstų autorės Rūtos Lukoševičiūtės parašytus žodžius.

„Jaučiuosi taip, tarsi netikėtai netekčiau sau brangaus, mylimo žmogaus“, – sako Greta. Daina iš tiesų verčia susimąstyti apie tuos, kurie yra šalia. „Dainos tekstas parašytas remiantis tikra istorija: viena mano draugių tik ištekėjusi po sunkios ligos neteko savo vyro. Bendraujant su ja ir gimė dainos žodžiai, kurie surado ir savo atlikėją“, – pasakoja R.Lukoševičiūtė.

„Gyvenime niekada neturėtume pamiršti artimųjų ir kol jie yra šalia,  parodyti dėmesį, apgaubti rūpesčiu, paprasčiausiai pasakyti, kad mylime...“, – įsitikinusi tekstų autorė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius