Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 19

Muzikos fenomenu vadinamos Rosalia albumas – tai, kas nauja ir įdomu popmuzikoje

Jos muzika jungia skirtingus žanrus, o muzikos kritikai pasirodžius šviežutėliam jos albumui sutartinai giria atlikėją, vadina ją vizioniere ir teigia, kad jos kūryba atspindi šių dienų pop muzikos tendencijas. Ispanų fenomenas Rosalia pristato albumą „MOTOMAMI“ ir naujausią singlą „Candy“.
Atlikėja Rosalia
Atlikėja Rosalia / „Sony Music“ nuotr.

Rosalia – „Candy“

VIDEO: ROSALÍA - CANDY (Official Video)

Muzikos žurnalas „Rolling Stone“ Rosalia albumą „MOTOMAMI“ pavadino šedevru, o „Wall St. Journal“ teigia, kad albumas atspindi „tai, kas yra naujo ir įdomaus pop muzikoje 2022 metais“, rašoma „Sony Music“ pranešime spaudai.

Su temperamentingu flamenko žanru siejama Rosalia savo kūryboje jungia daugybę kitų elementų, todėl jos muzika visada skamba moderniai ir savalaikiškai. Dėl talento unikaliai jungti skirtingus žanrus Rosalia greitai tapo viena labiausiai stebimų, garbinamų, kopijuojamų ir vertinamų jaunųjų menininkių pasaulyje.

Naujajame Rosalia albume skamba 16 dainų: „Visada buvau pasakotoja, o „MOTOMAMI“ yra mano asmeniškiausia istorija. Tai – autoportretas apie moterį, kuri kuria save. Taip pat yra dualumo linija – jame kontrastuoja dviejų tipų energijos... „Moto“ reiškia „stiprus“ ir susijęs su „agresija“, o „Mami“ kalba apie „trapumą... Albume netrūksta humoro ir ironijos“, – pasakoja pati kūrėja.

Singlo „Chicken Teriyaki“ pristatymas „Saturday Night Live“

VIDEO: ROSALÍA - CHICKEN TERIYAKI (Live on SNL)

Nedideliame Katalonijos miestelyje, netoliese Barselonos, gimusi Rosalia jau pelnė 8 Lotynų muzikos „Grammy“ statuleles, o 62-ojoje „Grammy“ ceremonijoje Los Andžele pelnė ir „Grammy“. Alicia Keys tą vakarą Rosalia pristatė kaip „Ispanijos sensaciją, kuri žadina pasaulį“.

Rosalia yra įrašiusi bendrus kūrinius su šių dienų muzikos žvaigždėmis: su jaunimo dievuku Travisu Scottu (singlas „TKN“), kartu su žymiuoju The Weeknd uždainavo ispaniškai (singlas „La Fama“) ir apjungė talentus su kita jaunimo dievaite Billie Eilish (singlas „Lo Vas A Olvidar“).

Rosalia, The Weeknd – „La Fama“

VIDEO: ROSALÍA - LA FAMA (Official Video) ft. The Weeknd

Naujausias Rosalia albumas „Motomami“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius