-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 02

Muzikos grupė „Kitokios“: būti marionetėmis ir dainuoti tai, ką sako kiti, rengtis ar nusirengti taip, kaip liepia kiti – ne mums

Pavasario pradžioje į Lietuvos popmuzikos sceną, lydima ekstravagantiško įvaizdžio ir neįprastos debiutinės dainos, įžengusi merginų grupė „Kitokios“, buvo garsiai aptarinėjama ir linčiuojama. Keletas garsių prodiuserių merginoms paskelbė verdiktą – duodu nedaug laiko – iki vasaros ir jos žlugs.
Grupė „Kitokios“
Grupė „Kitokios“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Į jūsų širdis mes pakliūsime ne skandalais ir gašlybėmis, o muzika ir kitokiu nei priimta įvaizdžiu“ – tada kalbėjo merginos.

Atrodė juokinga, tačiau jau dabar galima teigti, jog šiai merginų grupei puikiai sekasi pavergti savo klausytojų širdis. Tai patvirtina bendravimu su gerbėjais paremtas merginų profilis socialiniame tinkle „Facebook“, koncertai, „Radiocentro“ hitu tapusi daina, dalyvavimas TV projektuose. Dabar jau ir šūkis: „Mes Kitokios savo vidumi“ nesukelia tiek priešpriešos, o pačių sukurtos dainos kelia pasididžiavimą, kad niekieno neremiamos, paprastos merginos savo darbu juda sėkmės link.

„Mes tikėjome – šis laikas ateis, juk pradžia visada būna sunki, bet tokiai stipriai ir vieningai komandai kaip mūsų, atrodo, niekas nebaisu. O jau greitai jums pristatysime dar vieną jau septintą savo kūrybos dainą, kuri bus šiek tiek kitokia. Ją įrašinėsime kartu su savo gerbėjais. Jau dabar ieškome talentų, kurie gyvais instrumentais papildys mūsų dainą, o kiek keistoką dainos idėją paliekame kol kas paslaptyje“, – paslaptingai šypteli merginos. 

„Mes už kokybišką muziką, savo muziką. Atsidurti scenoje stovint kažkam už nugaros būtų per daug paprasta ir neįdomu. Būti marionetėmis ir dainuoti tai, ką sako kiti, rengtis ar nusirengti taip, kaip liepia kiti – ne mums. Ir tikrai pažadame gyvuoti dar ne vienerius metus. O visiems tiems, kurie mus palaiko ir nepalaiko, siunčiame šilčiausius šventinius linkėjimus ir linkime nebijoti būti unikaliems, linkime išmokti atleisti, suprasti, apsikabinti, pagirti ir patarti, palaikyti, prisiminti tuos, kuriuos apleidote, pamiršote, ko nepadarėte, o svarbiausia – ramia siela ir su šiluma širdyse sutikti Šv. Kūčias ir Kalėdas“, – linki šventiškai nusiteikusios merginos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius