-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 03 29

Muzikos inkubatoriaus „Novus“ atidaryme – ekstravagantiškas atlikėjas iš Izraelio Shtuby

Antradienį, balandžio 4 d., Vilniaus menų fabrike „Loftas“ įvyks ilgai lauktas muzikos inkubatoriaus „Novus“ atidarymas. Atidarymo proga muzikos inkubatoriaus lankytojams nemokamą koncertą dovanos ekstravagantiškiausias Izraelio muzikantas Shtuby.
Shtuby
Shtuby / Vida press nuotr.

Atlikėjas iš Izraelio vengia etikečių ir nenori prie savo vardo matyti jokių muzikos žanrų, tačiau muzikos kritikai tikina, kad įkvėptas funko, džiazo ir elektroninės muzikos Shtuby savo pasirodymus paverčia hipnotizuojančiais muzikos skambesių šou.

TAIP PAT SKAITYKITE: Muzikos inkubatoriaus „Novus“ programoje – 6 nemokami seminarai su Lietuvos muzikos žvaigždėmis

Pirmą kartą Vilniuje viešėsiantis Shtuby taps ypatinguoju muzikos inkubatoriaus „Novus“ atidarymo svečiu. Prieš jo pasirodymą, 19 val., inkubatorių atidarys pirmasis seminaras su Lietuvos repo žvaigžde Lilu. Po pokalbio apie jo kelią į muzikos Olimpą, „Novus“ lankytojų lauks ir pirmasis grupių konkursas. Pirmajame jo etape, balandžio 4 d., dėl galimybės patekti į pusfinalį varžysis grupės „IF“, „MaNNazz“, „Eleven Degrees“ ir pirmą kartą – grupė iš Estijos „vonKuusk“.

Asmeninė nuotr./Shtuby
Asmeninė nuotr./Shtuby

Muzikos inkubatorius yra visiškai nemokamas, todėl ir į Shtuby koncertą, ir į grupių konkursą visi kviečiami be piniginių. Seminaras su Lilu taip pat nemokamas, bet būtina registracija.

Šiemet „Novus“ tapo tarptautiniu, todėl grupių konkurse drauge su lietuviais varžysis ir latviai bei estai. Muzikos inkubatoriaus pabaigoje iš visų konkurse dalyvavusių grupių bus išrinkta viena geriausia. Jai atiteks ne tik galimybė įrašyti savo kūrinius profesionalioje įrašų studijoje, video klipo filmavimas, profesionalios fotosesijos, bet ir pasirodymas miesto festivalyje „Loftas Fest“.

Įdomiausios grupės bus kviečiamos apšildyti „Lofte“ pasirodysiančias muzikos žvaigždes, taip turės galimybę groti Palangos LRT Opus scenoje „I love Palanga“ vasaros sesijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius