Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 17

Muzikos inkubatoriaus „Novus“ balsavimas: išrinkite, kas keliaus į finalą

Menų fabrike „Loftas“ įsikūrusioje „LRT OPUS terasoje“ vis labiau artėja Baltijos šalių grupių konkurso „Novus“ finalas, kuris vyks jau kitą antradienį, liepos 23 dieną.
„The Bad Tones“
„The Bad Tones“ / Martyno Vitėno nuotr.

BALSAVIMĄ RASITE TEKSTO APAČIOJE

Tarptautinis grupių konkursas – vienas įdomiausių ir daug naujų patirčių žadantis muzikinis projektas, į kurį susiburia aktualiausios ir galbūt dar kažkam negirdėtos grupės iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos.

Po pirmojo pusfinalio į finalą jau pateko Elizabete Balčus iš Latvijos, destruktyvaus hip-hopo atstovai „John’s Shower band“, o po antrojo, komisijos simpatijas pelnė „Play4n4“ bei „JUZT“ grupės.

Jūs ir vėl turite galimybę suteikti vienai iš šešių abiejų pusfinalių grupių, galimybę grįžti į „Novus“ sceną ir įrodyti savo jėgas finale. Skelbiame balsavimą, kuriame galite savo balsą atiduoti labiausiai jums patikusiai grupei iki liepos 18 d. 16 val., po to balsavimas bus sustabdytas.

Daugiausiai palaikymo surinkusi grupė turės progą grįžti į konkursą ir varžytis dėl pirmos vietos. O kovoti tikrai yra dėl ko, nes muzikos inkubatoriaus „Novus“ pabaigoje, iš visų konkurse dalyvavusių grupių, bus išrinkta viena geriausia.

Jai bus įteiktas įspūdingų prizų paketas: 1000€ arba diena „Sony Music Entertainment“ Suomijoje, gyvo pasirodymo vaizdo klipas, kurį padovanos „Scuare Production House“ komanda, profesionalus dainos įrašas nuo „Muzikinio Cecho“, partneriai „Pull & Bear“ įsteigs 200€ vertės prizą, taip pat laimėtojams bus suteikta galimybė pasirodyti muzikos festivalyje „Loftas Fest“ bei kiti puikūs laimėjimai.

Perspektyviausios grupės turės neeilinę galimybę apšildyti „Loftas Fest“ pasirodysiančias muzikos žvaigždes bei bus kviečiamos groti Palangos LRT Opus scenoje „I Love Palanga“ vasaros sesijoje bei jungtiniuose koncertuose „Vasaros terasoje“, Vilniuje.

Savo balsą atiduoti galite:

„The Bad Tones“ (LV):

VIDEO: The Bad Tones - I Thought (Muzikos inkubatorius NOVUS'19)

„Šuo Leila“:

VIDEO: Šuo Leila - Sūnau (Muzikos inkubatorius NOVUS'19)

„Glossarium“:

VIDEO: Glossarium - Vėliava (Muzikos inkubatorius NOVUS'19)

„No_Use“:

VIDEO: NO_USE - Atgimstame Tikėdami (Muzikos inkubatorius NOVUS'19)

„Good Times Boys“:

VIDEO: Good Time Boys - Dwell (Muzikos inkubatorius NOVUS'19)

„blank“:

VIDEO: blank - The Manifest (Muzikos inkubatorius NOVUS'19)

Išreikškite savo nuomonę:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius