Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 14

Muzikos kūrėjas Speechy pristato dainą apie pandemijos nuovargį

Muzikos kūrėjas Speechy pristato dainą apie pandemijos nuovargį – „Taip ir gyvenam: žmonės sutrikę, nervai pašliję“. Autoriaus nuomone, daina gali padėti išreikšti karantino metu susikaupusias emocijas.
Justas Šiburkis-Speechy
Justas Šiburkis-Speechy / Asmeninio albumo nuotr.

Kūrybiniu pseudonimu Speechy prisistatantis Justas Šiburkis teigia, kad „šiuo metu įprastos saldžios ir cukruotos prieškalėdinės dainos tiesiog iškrenta iš realybės konteksto“.

Taip ir gyvenam – Europos Komisija savo ataskaitoje teigia, kad nuovargis šiuo pandemijos metu ir psichologinės problemos yra natūralios dabartinės situacijos pasekmės.

Taip ir gyvenam – kadenciją baigęs sveikatos ministras Aurelijus Veryga teigia, kad žmonės elgiasi taip, „tarsi norėtų susinaikinti“.

Įvertinkite naują Speechy dainą „Taip ir gyvenam“:

VIDEO: Speechy - Taip Ir Gyvenam (Official Audio)

Taip ir gyvenam – tyrimų bendrovės „Rait“ viešai pristatytais duomenimis, 2020 m. net 59 proc. Lietuvos gyventojų persvarstė savo prioritetus ir gyvenimo vertybes.

„Visgi daina, nors ir tamsi, yra pozityvi – ji kviečia skirti laiko sau ir nebeatidėlioti svajonių. Karantinas suteikia galimybę ir laiko akis į akį susitikti su savimi, bet atrodo, kad daugelis žmonių, ypač jaunimas, nuo to tik dar labiau bėga“, – sako Justas Šiburkis.

Reperis atskleidžia jaunimo materializmą, kai svarbu tik „tie“ nauji batai ir „Instagram“ „stories“, o tikrieji poreikiai atidedami neapibrėžtai ateičiai.

„Užmerk akis, įsiklausyk širdies“, – kviečia Speechy daina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius