Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 11 11

Muzikos rinkinys „Made in LT“ – „Mis pasaulis“ konkurse!

Lietuviškos muzikos albumas „Made in LT“ šį sekmadienį kartu su „Mis Lietuva 2008“ Gabriele Martirosianaite išvyks į Pietų Afrikos Respublikos sostinę Johanesburgą, kur rengiamas „Mis pasaulis“ konkursas. Ten ši lietuviška kompaktinė plokštelė taps dovana kitų šalių dalyvėms, konkurso organizatoriams ir padės geriau pristatyti mūsų šalį.
Muzikos albumas „Made in LT“
Muzikos albumas „Made in LT“ / Organizatorių nuotr.

Gabrielei Martirosianaitei patiko kompaktinėje plokštelėje „Made in LT“ skambanti muzika, todėl ji nutarė didesnį šio albumo egzempliorių kiekį pasiimti su savimi į kelionę.

„Tai – labai geras albumas, jis man padės geriau pristatyti mūsų šalį, – sakė „Mis Lietuva 2008“. – Nemanau, kad kitos dalyvės atsiveš muzikos iš savo šalies, todėl tai bus ir originalu.“

„Mis pasaulis“ yra mėnesį laiko trunkantis festivalis, aukštinantis moters grožį ir geriausias jos savybes. Jo metu bus karūnuota naujoji „Mis pasaulis 2008“ mergina, taip pat išrinktos nugalėtojos įvairiose kitose kategorijose. Šiame konkurse kiekviena dalyvė turi galimybę reprezentuoti savo šalį, taip pat atkreipti dėmesį į pasaulio problemas. Lietuvos gražuolė į „Mis pasaulis“ konkursą vyksta norėdama labiausiai akcentuoti ekologijos temą, nes tai yra žmonių ateitis.

„Mis Lietuva 2008“ rinkimus laimėjusi ir modelio karjerą pradėjusi mergina šiuo metu intensyviai ruošiasi artėjančiam konkursui Pietų Afrikoje ir pažymi, kad tai yra tiek varginantis darbas, tiek daug naujų įspūdžių bei išgyvenimų teikiantis užsiėmimas. „Labai džiugu, kad yra žmoniu, su kurių pagalba lengviau eiti pirmyn pasiruošimo kelyje ir ramiau laukti artėjančio konkurso“, – sakė septyniolikametė Gabrielė Martirosianaitė.

Reprezentacinė plokštelė „Made in LT“ siekia su mūsų šalies populiariąja muzika supažindinti užsieniečius. Šiame rinkinyje skamba Jurgos, „Anties“, „Skamp“, Alinos Orlovos, Aistės Smilgevičiūtės ir „Skylės“, „Lemon Joy“, „Exem“, „4FUN“ bei kitų populiarių atlikėjų dainos.

Albumą „Made in LT“ savo kolekcijose turi norvegų grupės „a-ha“ lyderis Mortenas Harketas, švedų grupės „The Ark“ vokalistas Ola Salo, amerikiečių grupė „Sparks“, gruzinų kilmės britų dainininkė Katie Melua, britų popmuzikos legenda Marcas Almondas, austrų didžėjus Timo Novotny ir kiti. Šiais metais „Made in LT“ kompaktinė plokštelė taip pat buvo pristatoma rugsėjo mėnesį Ispanijoje Saragosoje vykusioje pasaulinėje parodoje „Expo 2008“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius