Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 19

Muzikos žvaigždynas „Black Eyed Peas“, Shakira ir Davidas Guetta apjungė jėgas

Ko reikia vasaros hitui? Hitų meistrų „Black Eyed Peas“, Shakiros balso ir judesių bei Davido Guetta euforinių šokių ritmų. Visa tai turi karščiausias šios vasaros singlas „Don‘t You Worry“, kuris pasirodė šį savaitgalį.
"Black Eyed Peas", Shakira, David Guetta
„Black Eyed Peas“, Shakira, Davidas Guetta / Organizatorių nuotr.

Kartu su singlu pristatytas ir vaizdo klipas, kurį kompanija filmavo kino studijoje Barselonoje. Jame „Black Eyed Peas“ trijulė vaidina ateivius, kurie atvyksta į Shakiros planetą. Davidas Guetta taip pat epizodiškai pasirodo šiame futuristiniame vaizdo klipe.

Šįkart atlikėjai su savo gerbėjais nusprendė pasidalinti ir vaizdo klipo filmavimo užkulisiais, kuriuos galima pamatyti toje pačioje nuorodoje pasibaigus oficialiam vaizdo klipui.

„Black Eyed Peas“, Shakira, David Guetta – „Don‘t You Worry“:

VIDEO: Black Eyed Peas, Shakira, David Guetta - DON'T YOU WORRY (Official Music Video)

„Don‘t You Worry“ – ne pirma bendra „Black Eyed Peas“ ir Shakiros daina. „Girl Like Me“ dainos klipas per mažiau nei parą nuo pristatymo „YouTube“ kanale surinko kone 5 mln. peržiūrų. Šiuo metu šis skaičius jau viršija pusę milijardo.

Tuo tarpu David Guetta su viena populiariausių pasaulio grupių „Black Eyed Peas“ dirba jau kone dešimtmetį. Vienas sėkmingiausių bendro darbo rezultatų – superhitas „I Gotta A Feeling“. Net patys vyrukai pristatę naujieną „Don‘t You Worry“ savo „Instagram“ paskyroje paklausė fanų: „Ar kas nors sutinka, kad ši daina primena „I Gotta Feeling“?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius