Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 06

„Naktinės personos“ po 11 metų pertraukos grįš į muzikinę sceną?

Vienos muzikos grupės gyvuoja dešimtmečius, kitos miršta po pirmojo hito, dar kitos – pakyla iš pelenų tarsi feniksas. Panašu, kad atsikurti ketina ir kultinė popgrupė „Naktinės personos“ su Alanu Chošnau ir Aru Vėberiu priešakyje.
„Naktinės personos“ – Alanas Chošnau ir Aras Vėberis
Iš archyvo: „Naktinės personos“ – Alanas Chošnau ir Aras Vėberis / Tigris.lt nuotr.

Kaip portalas Žmonės.lt jau yra rašęs, Alanas ir Aras užkasė karo kirvį ir vėl kartu ėmė bendradarbiauti, ruošdami, kaip tvirtino tąsyk A.Chošnau, solinį jo albumą.

„Taip, tikrai dirbu prie solinio albumo, tačiau jis dar nėra baigtas ir kalbėti apie tai – per anksti. Tačiau vos reikalai pajudės pabaigos link, apie savo naują projektą papasakosiu aiškiai ir išsamiai“, – anuomet pasakojo A.Chošnau.

Tačiau dabar pasirodo vis daugiau ženklų, kad Alanas ir Aras po 11 metų pertraukos ruošias prikelti „Naktines personas“. Neseniai socialiniame tinkle buvo sukurtas oficialius grupės puslapis. O dar labiau intriguoja šio puslapio „Apie“ skiltis. Joje rašoma: „Oficialus grupės puslapis. Jau greitai bus daug įdomios informacijos. Sekite naujienas“.

Kultinė Lietuvos popgrupė „Naktinės personos“ egzistavo dešimtmetį – nuo 1992 m. iki 2002 m. Savo gyvavimo metu jie išleido net 8 studijinius albumus: „Muzika ir daugiau“, „Ramiai“, „Tiems, kurie mūsų negirdi“, „Pažvelk kitaip“, „Tikras garsas“, „Sexta“, „Atvirai“ ir „Šilko kelias“.

Komentrauose nepamirškite pasidalinti savo nuomone, ar jus nudžiugintų šios grupės grįžimas į muzikinę sceną? O kol kas siūlome pasiklausyti hitu tapusią „Naktinių personų“ dainą „Kaltas ruduo“:

VIDEO: „Naktinių personų“ daina „Kaltas ruduo“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius