Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 06 19

Natalija Bunkė subūrė naują grupę „Pop Ladies“ su Katažina, Liepa ir Oksana

Lietuvos muzikos padangėje sužibo nauja žvaigždė. Tiksliau, dar ryškiau nušvito Natalijos Bunkės (29), Katažinos Nemycko (32), Liepos Mondeikaitės (22) ir Oksanos Pikul (28) žvaigždės, mat garsios moterys susibūrė į naują grupę „Pop Ladies”.
Natalijos Bunkės grupėje „Pop Ladies” dainuos Katažina Nemycko, Oksana Pikul ir Liepa Mondeikaitė
Natalijos Bunkės grupėje „Pop Ladies” dainuos Katažina Nemycko, Oksana Pikul ir Liepa Mondeikaitė / Gintauto Gelbūdos nuotr.
Gintauto Gelbūdos nuotr./Natalija Bunkė
Natalija Bunkė

„Šita idėja man kilo labai seniai, nes renginių organizatoriai vis guosdavosi, kad nėra ką kviesti iš merginų grupių. Man visada kirbėjo mintis surinkti pačias garsiausias Lietuvos dainuojančias merginas į vieną kolektyvą“, – istoriją apie grupės susibūrimo pradžią Žmonės.lt pasakojo N.Bunkė.

Gintauto Gelbūdos nuotr./Katažina Nemycko
Katažina Nemycko

Kartą vakarodamos su Katažina moterys pradėjo svarstyti, kas norėtų prisijungti prie grupės. Abi grupės aktyvistės pirmiausia pagalvojo apie Liepą, o vėliau joms į kompaniją vieni prodiuseriai pasiūlė grupės „Naujos pupytės” narę Oksaną.

„Kandidatūra buvo ne viena, bet su vienomis merginomis būtų buvę sunku dirbti, kitos buvo nepareigingos“, – atsakingą grupės narių rinkimo procesą atskleidė Natalija.

Nors visos keturios grupės narės yra skirtingos ne tik balsais, garsi atlikėja džiaugėsi, kad vienas dalykas nesiskiria – visos merginos yra labai pareigingos ir laikosi duoto žodžio.

Gintauto Gelbūdos nuotr./Liepa Mondeikaitė
Liepa Mondeikaitė

„Visos turime didelę patirtį šou versle, visos esame vadybininkės, pačios sau šeimininkės. Kuomet kažkuri iš mūsų negalės važiuoti į koncertą, „Pop Ladies” grupėje galės pasirodyti bet kuri dainuojanti mergina. Prie mūsų kažkada prisijungs Atlanta, kalbinome ir „69 danguje” merginas, tačiau jos paprašė palaukti rudens“, – Žmonės.lt skaitytojus intrigavo Natalija.

Tačiau N.Bunkė iš karto pridūrė, kad šios grupės jokiais būdais negalima vadinti projektu, nes jis turi negiamą reikšmę – laikinumą. „Mūsų grupei sėkmė yra garantuota. Mums nereikės nė pusės metų, kad įsivažiuotume. Nors dar niekas apie tai nežinojo ir nebuvo išplatintas oficialus pranešimas, mes jau sulaukėme kvietimų koncertuoti“, – grupės „Pop Ladies“ sėkme džiaugėsi pašnekovė.

Gintauto Gelbūdos nuotr./Oksana Pikul
Oksana Pikul

Pirmajai fotosesijai merginos pasirinko seksualų militaristinį stilių, o pirmoji grupės daina „Greitis“, kurią sukūrė Deivydas Zvonkus ir Edgaras Lubys, radijo stotis pasieks jau po savaitės. Grupės štabu tapusiuose Natalijos namuose susirinkusios merginos viena per kitą siūlo idėjas naujoms grupės dainoms, tad N.Bunkė neabejoja, kad viskas klosis puikiai.

„Pirmoji mūsų daina yra retro stiliaus, o štai tokiu pačiu stiliumi norime perdainuoti ir vieną gerai žinomą seną rusišką dainą. Ieškome naujų sprendimų, nes nenorime kartotis ir daryti tai, ką daro kiti“, – sakė Natalija.

Šių žavių merginų ketveriukė debiutuos „Omnitel 1000 km lenktynėse“, grupei patikėta atlikti lenktynių himną.

VIDEO: POP LADIES Greitis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius