Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 05 23

Naują albumą išleidžiantys „BrainStorm“ susitiks su gerbėjais Vilniuje

Spalio mėnesį naujo albumo pristatymo koncertą Vilniuje surengsiantys latviai „BrainStorm“ šį penktadienį atvyksta susitikti su savo gerbėjais Lietuvoje. Grupės nariai Renaras Kauperis ir Janis Jubaltis visą dieną praleis Vilniuje, o vakare surengs susitikimą su gerbėjais.
„Brainstorm“
„Brainstorm“ / Anton Corbijn nuotr.

Vilniaus gatvėje įsikūrusioje kavinėje „Caffeine“ grupės nariai ruošiasi atsakyti į gerbėjų klausimus, papasakoti apie albumo kūrimo procesą ir akustiškai atlikti kelis naujo albumo „About the Boy Who Plays the Tin Drum“ kūrinius. Susirinkusieji bus patys pirmieji, apie albumo procesą išgirsiantys tiesiai iš grupės narių.

Naujasis „BrainStorm“ darbas gegužės 25 dieną, šį penktadienį, pasirodys visose skaitmeninės muzikos parduotuvėse ir klausymo platformose, o fiziniu pavidalu albumą visi norintys galės įsigyti kiek vėliau.

Albumą „About the Boy Who Plays the Tin Drum“ sudarys dešimt dainų daugiausia anglų kalba, tarp kurių klausytojams anksčiau pristatyti singlai „Wonderful Day“ ir „My Mind’s So Lost (On You)“, sulaukę ir Lietuvos radijo stočių dėmesio. Taip pat albume yra po vieną kūrinį latvių ir rusų kalbomis.

Naujausią savo programą Vilniuje „BrainStorm“ pristatys spalio 20 dieną koncertų salėje „Compensa“. Bilietus į šį renginį platina „Bilietai.lt“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius