Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 05

Naują albumą su Münpauzn pristatysiantis Mesijus: „Reperiai – tai roko žvaigždžių reinkarnacija“

Rugsėjį buitinių prekių parduotuvėje per 87 televizorių ekranus savo dainos vaizdo klipo pristatymą surengęs Mesijus šįkart pristato naują EP – trumpo metro albumą „Pomirtinis“. Šeštadienį, lapkričio 5 dieną, gerbėjus atlikėjas kviečia į Liverpool bar. Čia Mesijus ir Münpauzn duetas ir pristatys didžiulio pasisekimo sulaukusio albumo „#uzgrotu“ tęsinį.
Mesijus ir Münpauzn
Mesijus ir Münpauzn / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 MC Mesijus

Atlikėjas neslepia, kad šiemet jaučia didžiulį kūrybinį pakilimą, idėjos liejasi per kraštus. Tad naujas jo kūrinių rinkinys tik dešimt minučių trumpesnis už neseniai pristatytą albumą.

„Tie, kurie klausėsi „#uzgrotu“, supras, kur visa tai veda“, – užuominomis dalijasi Mesijus. Minėtas albumas prasidėjo gimdoje ir baigėsi mirtimi, todėl naujas leidinys nukels į pomirtinį pasaulį.

Trumpo metro albume „Pomirtinis“ – nuotaikos anaiptol neniūrios. Jas atlikėjas lygina su braziliškomis laidotuvėmis, kurių metu švenčiama ir šaudomi fejerverkai. Mesijus paruošė kūrinių apie palikimą, reinkarnaciją ir net vaistus nuo mirties.

Stop kadras/MC Mesijus
Stop kadras/MC Mesijus

„Išskirtinei produkcijai reikalingos išskirtinės temos, – įsitikinęs atlikėjas, – Nesinori tęsti Kaziuko Mugės tematikos“.

Mesijus neslepia, kad dėl netikėtų muzikinių sprendimų susilaukia ne tik pagyrų, bet ir kritikos.

„Natūralu, kad vieni mėgsta, kiti – ne. Tačiau tikrai ne kartą pastebėjau, kad tie, kurie pradžioje visiškai nesupranta mano muzikos, paskui „atsiverčia“. Jie tampa tarsi priklausomi ir jau tada iki tol mėgta muzika jiems pasidaro nebeskani“, – pastebėjimais dalijasi atlikėjas.

Repas – populiarumo viršūnėje

Mesijus džiūgauja, kad repo muzikos pagaliau nebereikia slapstyti rūsiuose. Į šio žanro atlikėjų koncertus susirenka vis daugiau žmonių. Tai įrodyti šokių ar alternatyviajai muzikai pasišventusiems barų ir naktinių klubų atstovams buvo nelengva.

Sostinės „Liverpool“ baras patikėjo repo sėkme tuomet, kai pavasarį ant savo scenos leido pasirodyti grupei „Dogma“. Renginys sukvietė nemažą būrį klausytojų. Kadangi eksperimentas pavyko, nuo šiol čia bent kartą į mėnesį ant scenos lips reperiai. Pirmasis – šį šeštadienį savo albumą pristatysiantis Mesijus.

Asmeninio albumo nuotr./Mesijus ir Münpauzn
Asmeninio albumo nuotr./Mesijus ir Münpauzn

„Lietuviškas repas dar nėra toks spalvingas. Tačiau pasauliniu mastu, tai – populiariausias muzikos žanras. Reperiai – tai roko žvaigždžių reinkarnacija šiandien“, – įsitikinęs atlikėjas. – Tiesa, repas repui nelygu. Šeštadienį išgirsite modernaus, labiau rafinuoto repo, kuris gali įtikti ir elektroninės muzikos ar Liverpoolio čiabuviui indie roko klausytojui.“

Asmeninio albumo nuotr./„Mesijus x Münpauzn“
Asmeninio albumo nuotr./„Mesijus x Münpauzn“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius