Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 07

Naują dainą pristatantis Stano: „Apsistoti prabangiame Singapūro viešbutyje pigiau nei Lietuvoje“

Stano gerbėjams paruošė staigmeną – naują kūrinį „Žvaigždžių laivai“. Atlikėjas ne tik pristato Juodkrantėje, vienoje gražiausių Lietuvos vietų, filmuotą dainos vaizdo klipą, bet ir pasakoja, kur labiausiai mėgsta atostogauti kartu su šeima.
Stano
Stano / Stop kadras

„Manau, nėra gražesnės vietos pasaulyje negu Kuršių nerija. Čia viskas lyg iš pasakos, pradedant nedideliais nameliais, baigiant kvapą atimančiais kopų ir marių vaizdais. Atrodo, kad ir žmonės čia kitokie tampa, vos tik nužengia nuo kelto.

O mėgstamiausia Kuršių nerijos dalis yra Juodkrantė. Būtent čia nutariau filmuoti vaizdo klipą. Juodkrantė tokia graži, kad net atlikėjas Stano jos fone atrodo neblogai“, – juokauja Stano.

O kiek kainuoja atostogos Kuršių nerijoje gausiai Stano šeimai? Trys vaikai, du suaugę ir šuo. Į šį klausimą vyras atsako gudriai šypsodamasis:

Įvertinkite klipą:

VIDEO: Stano "Žvaigždžių laivai"

„Geriau papasakosiu, kur kainuoja mažiau. Kartą su D.Zvonkumi keliavome Singapūre. Vizitinė šio miesto kortelė – vienas prabangiausių pasaulyje viešbučių su didžiausiu baseinu ant stogo „Marina Bay Sands“. Nakvynę gavome nusipirkę paskutinės minutės pasiūlymą už 430 eurų dviem žmonėms.

Užvakar dėl įdomumo tikrinau viešbučių kainas Nidoje. Patikėkite, Singapūre pigiau. Lietuvoje gelbėja tik tai, kad visur yra draugų, Juodkrantėje taip pat, tad mūsų atostogos netampa labai nuostolingomis“, – pasakojo atlikėjas.

Kaip rašoma pranešime spaudai, Juodkrantėje nufilmuotą vaizdo klipą ir dainą „Žvaigždžių laivai“ pristatantis Stano linki visiems geros likusios vasaros ir tikisi gerų klausytojų vertinimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius