Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 20

Nauja Donato Blankos daina „Apie tave“ – apie meilę be širdgėlos

Romantiškasis dainų autorius ir atlikėjas Donatas Blanka sako, kad naujasis kūrinys „Apie tave“ – grynų gryniausia meilės daina, suskambusi jo galvoje po patirtų nuotykių kalnuose. Ir nors žmonės labiau mėgsta klausytis dainų apie nelaimingą meilę, jis nebijo būti romantiškas ir laimingas.
Donatas Blanka
Donatas Blanka / Miglės Golubickait4s nuotr.

„Kai įsimylime, jaučiamės pakylėti, laimingi, gražūs, ir pasaulis atrodo nuostabiausia vieta gyventi. Aš kiekvieną akimirką jaučiuosi įsimylėjęs“, – sako muzikantas. „Mes mėgstame klausytis dainų apie nelaimingą meilę – jaučiamės radę paguodą, supratimą. Mano meilė, kurią skelbiu, neturi širdgėlos. Aš renkuosi meilės grynuolį“, – tęsia Donatas.

Jis pasakoja, kad dainai atsirasti padėjo jo atostogos Tenerifėje. Jis daug keliavo, vaikštinėjo po kalnus ir… pasiklydo. „Teko keliauti labai pavojingu taku iš Mascos į Los Gigantes. Vos neprireikė sraigtasparnio, kad iškrapštytų mus iš ten. Bet susitvarkėme. Gavau labai gerų pamokų ir neįkainojamą patirtį. Tie kalnai ir jūra taip neįtikėtinai prapūtė galvą“, – dalinasi atlikėjas.

Anot atlikėjo, būtent šios emocijos lėmė, kad daina „Apie tave“ – gaivi ir šviesi. „Su dainos bendraautoriumi Pauliumi Jasiūnu žinojome, ką norime pasakyti, girdėjome dainos skambesį mintyse, todėl kūrybos procesas buvo neįtikėtinai sklandus. Širdis džiaugiasi“, – dalinasi Donatas ir viliasi, kad naujasis kūrinys pradžiugins ir klausytojus.

VIDEO: Donatas Blanka - Apie Tave

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius